Hur du köper en begagnad bil i Storbritannien

Du kan köpa en begagnad bil i Storbritannien (UK) antingen från en auto återförsäljare eller en privat ägare. Även om du kanske kan få tag på en billigare bil om du bestämmer dig för att köpa den från en privat ägare, kommer du inte att kunna få bilens garanti. Förutom garantin, köper från en bilhandlare ger dig den extra fördelen av finansieringsalternativ. Köpa en begagnad bil i Storbritannien är precis lika svårt som någon annanstans i världen, du måste analysera det allmänna tillståndet för fordonet noga innan du gör köpet, samt kontrollera att samtliga bilar dokument förblir intakt. Instruktioner
1

Väg dina alternativ om du vill köpa bilen från en privat ägare eller en återförsäljare.
P Om du bestämmer dig för att köpa från en återförsäljare, överväga att underlätta för en nätet bilhandlare (se avsnittet Resurser för några alternativ).
p Om du väljer att köpa från en privat ägare, ta en titt på några av de online-annonser av privatägda bilar (se Resurser avsnitt).
Sida 2

Leta efter bilar med låg körsträcka. Helst ska bilen du överväga att köpa har inte mer än en tidigare ägare. Håll också i minnet att det fordon du är ute efter att köpa bör ha ett bra andrahandsvärde.
3

Short-lista minst två eller tre bilar efter att noggrant analysera sin historia och register . Har dem inspekteras av en professionell mekaniker som kommer att kontrollera bilens exteriör, däck, inredning, motor och transmission. Glöm inte att provköra bilen för att se till att du är nöjd med enheten.
4

Säkra din ekonomi. Om du inte har tillräckligt med pengar för att köpa en begagnad bil, överväga att få ett lån. Till exempel ger HSBC mellan £ 7000 och £ 25.000 för bilköp (se avsnittet Referenser).
5

köpa fordonet du valt. Du måste tillhandahålla ett bevis på en aktuell försäkring om du väljer att köpa från en auto återförsäljare. När du visar din försäkring bevis, kommer dealern att ge dig registrering och registreringsskyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77500.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.