Fördelar och nackdelar med att köpa en begagnad bil från en bogsering företag

Att köpa en begagnad bil från en bogsering företag kan innebära att få ett lägre pris, men köparna bör vara noga med att undvika ett antal möjliga fallgropar när du handlar för ett fordon fynd. Tillgänglighet

bogsering företag har ofta ett varierat utbud av tillgängliga fordon, och vissa företag att delta i multicompany auktion tjänster som gör att köpare att bläddra stora lager. Enligt en sådan tjänst som kallas Tow Lot, kan köparna bläddra tillgängliga fordon för att hitta en lämplig match. Tow Lot påpekar att köparna ska köpa fordon snabbt, men eftersom andra köpare eller ens bilens ägare kan göra anspråk på bilen när som helst.
Quality

Begagnade bilar tillgängliga vid bogsering företag allt från fullt fungerande, nästan nya bilar för bilar avsedda endast för användning som reservdelar. Köpare bör iaktta försiktighet för att säkerställa att fordonet har inga större mekaniska problem innan de bestämmer sig för ett köp.
Provkör

Även köparna vanligtvis tar begagnade bilar för en långa testkörning innan till ett köp, behöver bogsering företag inte alltid tillåter denna lyx. I Vanliga frågor avdelning på sin hemsida, Cops Bogsering av Banks, Oregon, konstaterar att förarna inte lagligen kan provköra släpfordon på gatorna. Företaget tillåter köpare att kontrollera att fordonet största system fungerar, men.
Pris

bogsering företag ofta sälja fordon till betydligt lägre priser än begagnade bilhandlare. Även Cops Bogsering erbjuder ett urval av fordon för under $ 1000 i oktober 2010 nådde några bilpriserna nästan $ 40.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77728.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.