Hur man sparar pengar genom att köpa en två till tre-år gammal bil

Att köpa en bil är oftast en dyr process, men du kan spara lite pengar om du köper en begagnad bil. Om bilen är bara två till tre år gamla och ägaren höll bilen i gott skick, kan du slå så mycket som ett par tusen dollar av priset och komma ut på toppen med en som ny bil. Tyvärr är det svårt att undvika att känna lite misstänksam mot säljarnas motiv. Du kan inte låta bli att undra varför vissa sälja sina bilar så snart efter att köpa dem. Det är därför du bör ta några försiktighetsåtgärder när du köper en begagnad bil. Instruktioner
1

Hitta en bil i ditt område som du har ett intresse av att köpa. Kontrollera året på fordonet för att säkerställa att det är inte mer än två eller tre år gammal. Dubbelkolla året av fordonet när du ser det personligen ifall den nuvarande ägaren är inte helt säker på bilens ålder. Märket på bilen
2

Research du har ett intresse att köpa. Vissa märken har en högre säkerhetsklass och bättre gas körsträcka än andra märken. Eftersom bilen är redan två eller tre år gammal, bör du kunna hitta några konsumenten recensioner av fordonet genom faktiska konsumenter i stället för människor som betalas av bilföretaget.
3

Ring nuvarande ägaren av fordonet och be om VIN-nummer. Använda VIN-nummer på bilen, kan du kontrollera dess reparation historia att se vilka vrak och andra skador på bilen har lidit. Dessa bil rapporter kostar en nominell avgift, men de kan berätta om reparationer göras på fordonet samt de tidigare olyckor.
4

Inspektera fordonet själv. Kontrollera för invändig skada, och ta chansen att chatta med den nuvarande ägaren till varför han eller hon säljer bilen. Ta bilen för en snabb provkörning samt för att se om det hanterar ordentligt och låter sunt.
5

förhandla ner priset med den nuvarande ägaren om bilen verkar värt att köpa. Inte erbjuda något liknande $ 2000 när ägaren frågar något i stil med $ 10.000. Försök att hålla ditt erbjudande rimligt och bråka med ägaren om tillfälle uppstår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77703.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.