Om Avis försäljning av begagnade bilar

Avis säljer sina bilar för allmänheten efter att de har använts som en del av sin flotta av hyrbilar . De flesta är pensionerade från hyresmarknaden när de är mindre än 2 år gammal och har körts mindre än 30.000 miles . Missuppfattningar

Vissa människor tror att köpa en fd hyra från Avis är ett misstag, eftersom flera personer kör bilarna och inte ta hand om dem eftersom de inte är deras egna . De tror att Avis forna hyra bilar inte är i gott skick . Men Avis hyrbilar är bättre underhållas och servas av företaget än den typiska konsumenten begagnad bil .
Överväganden

Avis kommer att ge noggranna underhåll rapporter och olycka när du köpa en före uthyrning . Alla kommer med 12 månaders , 12.000 sjömil garantier , oavsett bilens ålder eller körsträcka . Avis erbjuder utökade garantier mot extra kostnad och intern finansiering och tar inbyten .
AutoNation Direkt

AutoNation Direct är en facilitator av försäljningen av Avis " begagnade bilar i Florida , Colorado och Kalifornien . Besöka webbplatsen kan du förhandsgranska de tillgängliga bilar efter märke, modell , pris och stil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77871.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.