Vad händer om ägaren inte undertecknar en Auto Titel på notarien?

Inte alla fordon titlar kräver notarization. Stater som Kalifornien, till exempel, inte ens kräver en titel för att överföra äganderätten, bara ett köpebrev. Andra stater kräver att säljaren har sin signatur notarized på baksidan av titeln att överföra äganderätten. Syfte

Syftet med att ha en titel undertecknas före en licensierad notarius publicus är att kontrollera säljarens identitet. Säljaren måste visa ett giltigt tillstånd eller militär utfärdade identifiering. När notarien verifierar att han verkligen är den person som anges på ID, kommer notarien tillåta säljaren att skriva sin signatur på titeln. Notarien kommer sedan signera, datera och stämpla titel att intyga att säljarens identitet verifierades.
Förgreningar

En titel som innehåller en säljarens underskrift som inte är attesterad är inte giltigt i många stater. Köparen kan vanligtvis ändå registrera fordonet i sitt namn. Ägandet kommer dock av fordonet inte överlåta utan giltigt titel notariebestyrkande.
Få ett redan undertecknat Titel Notarized
p Om säljarens underskrift gjorde " t inträffa innan en licensierad notarius publicus, måste en dubblett titel beställas. Säljaren måste fylla i en dubblett titel formuläret och skicka det till institutionen för motorfordon kontor. Säljaren måste då gå till en licensierad notarie och underteckna titeln ordentligt. Om säljaren inte är tillgänglig, kan du prova att skicka bara köpebrevet att överföra ägandet. Vissa stater som Oklahoma, kommer att utfärda en avdelning 42, eller en speciell titel. För att få denna titel, måste du skicka ett meddelande om försäljning i en offentlig tidning och försöker kontakta alla berörda parter innan överföring fordonet till ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77994.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.