Hur man beräknar en bils verkliga marknadsvärdet för gratis

Edmonds har ett smart verktyg för att hjälpa bilköpare när det gäller att förhandla om priset på en bil. Det är ett kostnadsfritt verktyg och det kallas den verkliga marknadsvärdet miniräknare. Den verkliga marknadsvärde skiljer sig från återförsäljare tillverkaren rekommenderat pris (rekommenderat pris). Edmunds sammanställer uppgifter försäljning bil från återförsäljare över hela landet. Informationen uppdateras kontinuerligt vilket hjälper dig att få en sann marknadsvärde för fordonet du funderar på att köpa. Att ha Edmunds marknadsvärdet kan hindra dig från att betala för mycket för din bil. Instruktioner
1

Besök Edmonds hemsida och klicka på det sanna marknadsvärdet länk. Värderingen Verktyget öppnas i ett nytt fönster.
2

Välj fordonets år, märke och modell.
3

Välj bilens stil. Genom att välja bilens stil du ger Edmunds nödvändig information för att ge den sanna marknadsvärdet för just din bil. De flesta bilmodeller har flera stilar. Till exempel kommer Cadillac Escalade i 4 stilar, Base RWD, Base AWD, Platinum Edition RWD och Platinum Edition AWD. Se till att välja rätt stil för din bilmodell.
4

Få lokala marknadsvärdet. Medan stilen sidan visar det sanna marknadsvärdet för varje fordon stil, genom att klicka på länken för just ditt fordon stil, kommer Edmunds visa det riktiga marknadsvärdet för fordonet i ditt område.
5

Inkludera ytterligare funktioner. Det verkliga marknadsvärdet verktyget visar automatiskt bilens värde exklusive eventuell annan lägga på funktioner. Värdet är angivet för den vanliga grundläggande bilen. Om din bil har ytterligare funktioner som går utöver den vanliga modellen, klicka på "skräddarsy Bedömning" för att lägga alla de extra funktioner till bilen värde. När du har tagit med alla de tillägg på funktioner, kommer Edmunds tillhandahålla en uppdaterad marknadsvärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77339.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.