Hur hittar jag en begagnad Land Rover?

Nyckeln till att hitta en kvalitet som används Land Rover är att forskningen i stor utsträckning. Nya Land Rovers är lyxbilar med terrängegenskaper, vilket gör dem dyra. Lyckligtvis har de funnits på marknaden sedan 1987, så det finns också många modeller som används tillgängliga. När du har bestämt dig för att bli en Land Rover ägare, kan du börja leta efter den modell du vill ha genom att forska och jämföra så många begagnade Land Rovers som möjligt innan du gör ett beslut. Instruktioner
1

Fråga vänner och arbetskamrater, de kanske vet någon som säljer en begagnad Land Rover. Gå med i en lokal Land Rover ägare förening och kontaktpersoner som äger en Land Rover för att ta reda på om deras erfarenheter med vissa modeller. Läs om olika modeller och deras fördelar och nackdelar.
2

Titta i lokala Land Rover återförsäljare eller på nätet på sajter som Ebay, Auto Trader eller Cars Direct. Besök online-sajter som Edmunds, till Rovers Club eller Land Rover FAQ visa annonser eller att hitta en Land Rover mäklare som kan hjälpa dig att hitta det du vill ha.
3

Titta in i bilar "historikposter att eliminera Land Rovers med potentiella problem. Flera företag erbjuder dessa rapporter, som bygger på VIN, prova AutoCheck och Carfax. Rapporten kommer att innehålla någon historia av översvämning eller allvarliga skador på bilen. Tänk på att Land Rovers ofta används för off-road körning, så en grundlig historia rapport rekommenderas starkt. När du har hittat en Land Rover du är intresserad av
4

, över sin ägare manual för att se till regelbundet underhåll kontroller har utförts. Dessa bör stämplas in i handboken. Titta under fordonet för eventuella läckor. Styrhus, vridbar tapphuset och bakre läckor axel kan innebära dyra reparationer snart kommer att behövas.
5

Titta över Land Rover du menar allvar personligen. Några av dessa modeller kommer att vara en bit bort från där du bor, särskilt om du kontaktar en säljare på nätet. Det är alltid bäst att ta en lång drive och titta på bilen innan man beslutar att köpa den. Om möjligt, be någon kunnig om Land Rovers att visa bilen med dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77650.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.