2001 Toyota Corolla specifikation

Toyota något stiliga Corolla för 2001, omkonstruktion de främre och bakre ljus och lägga en krom-kantad grillen. Toyota har även ersatt tidigare upplagor och omorganiserade modellens uppställning. LE blev top-of-the-line upplagan, ersatte VE CE som midgrade modellen, och den nya S-modellen blev nybörjar edition. En intern trunk release tillsattes, tillsammans med en färsk /recirkulation option på ventilationen kontrollerna. Fysiska mått

passagerare (88 kubikfot), lastvolym (12,1 kubikfot) och dragkapacitet (1.500 pund.) Var densamma i samtliga utgåvor av 2001 Toyota Corolla. På samma sätt hade alla utgåvor en hjulbas på 97 inches och var 174 inches lång, 54,5 inches hög och 66.7 inches bred.
Motor och växellåda

A 125-hästkrafter 1,8 -liters motorn var standard i alla versioner av 2001 Toyota Corolla. En femväxlad manuell växellåda var standard i alla versioner, men en fyra-växlad automatlåda fanns i S och LE upplagor och en tre-växlad automatlåda fanns i CE utgåvan.

Bränslekapacitet och körsträcka

Alla utgåvor kom med en 13,2-liters tank. Bilar med fem-växlad manuell växellåda fick 31 miles per gallon i staden och 38 mpg på landsväg. De med de fyra-växlad automatlåda tjänade en rating på 29 mpg i staden och 37 mpg på landsväg. Och de med tre-växlad automatlåda tjänade i genomsnitt 28 mpg i staden och 32 mpg på landsväg. Addera Säkerhetsfunktioner

2001 Toyota Corolla hade flera säkerhetsfunktioner, såsom förare och passagerare krockkuddar fram, barn ankare sits, barn lås säkerhet och en bakre center trepunkts säkerhetsbälte som var standard i alla versioner. Addera Standard och extra funktioner

Alla utgåvor av 2001 Toyota Corolla kom utrustade med ett brett utbud av standard funktioner, inklusive en AM /FM-radio, servostyrning, fem passagerare med främre skålade säten, trasa sittplatser, automatisk on /off strålkastare, en tillfällig reservdäck, låg bränslenivå och all-season däck.

några tillgängliga alternativ included15-tums aluminiumfälgar, kassett ljudsystem, makt dörrlås, bak värmare och en eluppvärmd bakruta.

Garanti

2001 Toyota Corolla kom med en three-year/36 ,000-mil grundläggande garanti, en five-year/60 ,000-mil drivlinan garanti och en five-year/unlimited mil rost garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77944.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.