Maryland försäljning av begagnade bilar Lagar

Att köpa en begagnad bil kan spara pengar . Men när man köper används , kan du vara ibland in för olyckliga överraskningar . Maryland har lagar för att skydda begagnade bilköpare från att köpa defekta bilar , men det finns inte så mycket skydd för begagnade bilar som det finns för nya bilar . Inspektion Certifikat

Maryland kräver att begagnad bil säljare ger köparen ett Maryland certifikat State Inspection . Köpare bör se till VIN på certifikatet matchar VIN på bilen . Detta intyg är giltigt i 90 dagar . Inspektionen kontrollerar inte för alla problem , så köpare bör ändå ha en mekaniker titta över bilen för att se om det finns några större brister .
Garantier

Federal lag kräver att bilhandlare sätta en " köpguide " klistermärke på varje bil . Denna klistermärke talar om bilen har en garanti eller om det säljs " i befintligt skick" . I Maryland , är en återförsäljare endast får sälja en begagnad bil " som är " om det är mer än sex år gammal och den har mer än 60.000 miles på det . Om dessa villkor inte finns, då bilen har en underförstådd garanti , vilket innebär att du kan förvänta dig bilen till jobbet för en rimlig tid . Om den inte gör det , kan återförsäljaren vara ansvariga för reparationer .
Lemon Lagar

I Maryland , citron lagar gäller bilar som har allvarliga problem , vilket kan inte repareras . Lagen omfattar dessa frågor inom de första 24 månaderna av ägande eller de första 18.000 miles . Tyvärr gäller citron lagar i Maryland inte begagnade bilar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77561.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.