Hur Importera MG Bilar från ett annat land

Importera MG bilar till USA kan vara en utmaning. USA Customs and Border Protection, en gren av Department of Homeland Security, kräver noggrann dokumentation av MG för att visa att fordonet uppfyller amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer. Den brittisk-made MG slutat importera sina fordon till USA under 1980 delvis på grund av biltillverkarens svårt att möta amerikanska normer. Den biltillverkaren har inte testat sina bilar för att avgöra om det uppfyller amerikanska bestämmelser sedan dess. Kulsprutor tillverkade före 1968 kan undantas från de amerikanska utsläppskraven, men det får aldrig antas. Saker du behöver
Konossement
Fordonets köpebrev
Fordonsregistrering
EPA blankett 3520-1
DOT formulär HS-7
Tillverkarens motorrum etikett
Tillverkarens efterlevnad bokstäver US Visa fler instruktioner
1

rensa insidan av MG av personliga tillhörigheter. US Customs förbjuder användning av importerade fordon som förvaringskärl.
2

Skaffa avsändarens ursprungliga konossement för MG. Samla MG: s köpebrev och fordonsregister. Samla några relaterade dokument som anger överensstämmelse med amerikanska säkerhets-och utsläpp från tillverkaren. Slutför US Environmental Protection Agency (EPA) blankett 3520-1 och Department of Transportation (DOT) form HS-7. Dessa former förklara MG uppfyller utsläpps-och säkerhetskrav.
3

Bestäm att MG är utrustad med tillverkarens etikett som anger det uppfyller EPA och DOT standarder. Etiketten bör anbringas på motorrummet. Denna etikett kan saknas. Om så är fallet, är US Customs sannolikt att kräva bevis för behörighet som anges i blankett 3520-1.
4

Kontakt MG Motor UK Limited i Longbridge, Birmingham, England, för en tillverkares brev om fordonet är i överensstämmelse med amerikanska säkerhetsnormer. MG måste referera bilens chassinumret (VIN) i brevet.
5

Importera MG genom en oberoende kommersiell importör, eller ICI, om fordonet inte uppfyller EPA och DOT standarder. Importören kan göra ändringar på fordonet för att följa USA: s utsläpp och säkerhetsstandarder. Vara beredda att betala mycket höga importtullar avgifter om fordonet importeras via en ICI.
6

Rengör underredet av fordonet att uppfylla US Department of Agriculture krav.
7 < p> Betala en 2,5 procent skatt på MG när den når amerikansk mark. Ansök om en $ 400 befrielse från tullen om du gör följande: åtföljer MG, planerar att köra det för personligt bruk, eller om du fått det under din resa utomlands Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77537.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.