Tips om bilköp i Kanada

Kanada har 6,7 procent av världens landyta. Som sådan ger Kanada ett betydande tillskott till de alternativ auto inköp tillgängliga för USA medborgare. Samtidigt köper ett fordon i Kanada är mer komplicerat än att köpa en bil i USA, kan komplikationer vara värt belöning om du har bilen du vill ha till ett pris du har råd. Hitta din bil


Du kan söka igenom tillgängliga fordon hos återförsäljare webbplatser eller prova att använda en tjänst som Kanadas gren av Autotrader: www.autotrader.ca Se dock, för att undvika nya bilar eftersom denna försäljning är begränsad i Kanada och USA på grund av en automatisk handelsavtal som förbjuder nybilsförsäljningen till hemmahörande. När du söker du också kommer att vilja ta hänsyn till placeringen av fordonet eftersom du så småningom att behöva gå dit.
Undersök

När du har hittat bilen, ring säljaren och få chassinumret (VIN), och sedan ringa tillverkaren för att avgöra om fordonet uppfyller US Federal Motor Vehicle Safety Standards (FMVSS). Om fordonet uppfyller tillverkaren kommer att skicka ett brev till dig intygar fordonet.

Bestäm om din bil klarar utsläppskrav riktlinjer som fastställts av din stat. Dessa riktlinjer finns på ditt tillstånd webbplats för Bureau of Motor Vehicles.

Om fordonet uppfyller säkerhets-och utsläppsnormer, ta en mer förebyggande åtgärd och överväga att köpa en rapport Car Bevis på fordonet. Bil Proof är ett företag som undersöker historien av fordonet som förenar fordonet både amerikanska och kanadensiska resurser. Bilen Proof tjänsten kommer att ge dig en omfattande rapport av fordonets registreringsbevis, olycka historia och antalet försäkringsfordringar placerad.
Köp
p Om utredningen av fordonet visar lovande, är nästa steg den faktiska köpet. Vara beredda att betala för hela bilen upp framför eller ordna finansiering i USA Den goda nyheten är att om du kan bevisa att du är en icke-bosatt, kommer du bara betala en del av de vanliga kanadensiska omsättningsskatt. När försäljningen är klar se till dealern ger dig en komplett köpebrev.

Slutligen kan du köra bilen till gränsen. En tulltjänsteman kommer att be om köpebrevet och ditt namn och VIN-nummer på fordonet. Då betalar skatt i USA på köpet innan passerar gränsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77256.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.