Hur man undviker begagnad bil försäljningen Bedrägeri

Det är kul att äga en ny bil, men helt nya fordon tappar i värde så fort du kör bort dem från bilen mycket. Du kan få en mycket bättre affär om du väljer en begagnad bil i stället. Tyvärr kan du också få vidtas för en massa pengar eftersom vissa begagnade bilhandlare använder bedrägliga säljteknik. Detta kan förhindras genom att utbilda dig själv och veta de vanligaste knepen. Instruktioner
1

fastställa ett rimligt pris för de märken och modeller som du är mest intresserad av, inklusive vanliga alternativ. Det är svårt för en begagnad bil återförsäljare att lura dig på kostnaden för en bil när du har gjort din forskning och vet hur mycket bilen är verkligen värt. Börja med Kelly Blue Book och sedan göra en lista över vad återförsäljare och privatpersoner efterfrågar liknande fordon i sina annonser.
2

Få lånelöfte finansiering från din egen bank eller kredit unionen, Jeff Ostroff av carbuyingtips.com råder. Begagnad bilhandlare försöker ofta att använda finansieringen processen för att begå bedrägeri genom att öka din ränta, vilket ger dem en kickback enligt carinfo.com, eller påstår att du har dåliga krediter och måste betala mer för att få en garanti på fordonet. De kan inte prova dessa knep om du har ett lån innan du ställer dig på bilen mycket. Addera 3

Hyr en oberoende mekaniker att utvärdera den använda bilens skick innan du accepterar att köpa den. Gör detta även med en begagnad certifierad fordon, som mekaniken i en bedräglig återförsäljare inte kan göra en grundlig inspektion. Ostroff varnar för att vissa återförsäljare även kommer att försöka sälja tidigare havererade bilar som certifierade begagnade bilar. Vägra att köpa bilen om dealern balks vid att du gör detta, eftersom det förmodligen innebär att det finns något att dölja.
4

Fråga säljare eller chef att sätta några löften skriftligt och vägrar att fullfölja försäljningen, om han inte kommer att göra det. En bedräglig återförsäljare kan göra massor av verbala löften, att veta att de inte kan verkställas. En ansedd återförsäljare kommer att ha några problem att backa vad han säger genom att inkludera den i kontraktet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77310.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.