Hur du köper en begagnad Mazda RX7

Mazda RX7 är klassisk sportbil som var populär på 1980-talet och början av 1990. Mazda RX7 har en udda roterande motor som inte används på många bilar idag, men motorn kan lätt tas isär. Eftersom Mazda slutat importera bilen till USA år 1995, kan du bara köpa begagnade RX7s. Den RX7 är fortfarande mycket populärt, så var beredd att betala en stilig pris för denna bil. Instruktioner
1

Bestäm vad du vill. Mazda sålde tre generationer av RX7 i USA. Den sista generationen var den dyraste. Olika RX7s har olika hästkrafter starka. Vissa RX-7s kommer med fyra säten, men de flesta har bara två.
2

Gå till en Mazda-återförsäljare. Återförsäljare har ofta använt bil massor för sina inbyten, och de kan ha en RX7. En Mazda återförsäljare kan också berätta alla detaljer i bilen.
3

Kontrollera auto tidningar som "Auto Trader." Dessa tidningar lista begagnade bilar till salu av ägare, och de ofta har klassiska sportbilar gillar RX7. "Auto Trader" finns i många apotek och stormarknader.
4

Gå till specialitet sportbil webbplatser (se Resurser) för att hitta begagnade RX7s.
5

Ta bilen för en provkörning. Att köpa någon bil kräver en grundlig provkörning. Inte bara köra bilen för skojs skull - kör i trafiken för att se hur den hanterar på ett rutinmässigt
6

Tänk på din dagliga enheten.. Mazda RX7s, särskilt de senare modellerna, är roliga åkattraktioner, men inte nödvändigtvis bra för vardagliga pendlar. Den roterande motorn är inte mycket bränslesnåla, heller.
7

Hitta en mekaniker som är villiga att arbeta på dessa bilar med deras specialitet motorer. Också ha mekaniker undersöka bilen efter problem innan du gör det slutliga beslutet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77145.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.