Jämför Begagnade bilar på gas per gallon

Att köpa en begagnad bil kan du spara pengar i inköpspriset för fordonet. Men om bilen blir låg körsträcka per gallon gas, får att besparingar får spenderas på gas pump. Dessutom bör en begagnad bil som blir betydligt färre gas miles per gallon än det kan tyda på ett mekaniskt problem med bilen. För att få en bra uppskattning av den faktiska gas körsträcka per gallon för en begagnad bil, måste du utvärdera bilen från flera vinklar. Instruktioner
1

Kontrollera Kelley Blue Book, till Fueleconomy.gov eller Edmunds.com webbplatser visa betyg gas körsträcka för bilen när den var ny. Båda sidor kan du forska begagnade bilar och se de ursprungliga betyg gas körsträcka. Följd av normal användning och åldrande en bil, är den speciella bilen du tittar på kan inte få samma gas körsträcka som när den var ny. Emellertid ger denna jämförelse du en utgångspunkt för att utvärdera olika modeller.
2

Titta på gas körsträcka som rapporterats på bilens resa informationsdisplay. Många bilar registrera genomsnittsvärdet gas körsträcka, vilket kan ses på instrumentpanelen eller sidopanelen.
3

Fråga ägaren av bilen ett par viktiga frågor för att få en uppfattning om hur mycket gas körsträcka bilen blir. Fråga kapacitet gastank (eller slå upp det om ägaren har bruksanvisningen) och hur många miles kan nås på en full tank med normal dag-till-dag körning. Beräkna miles per gallon gas genom att dividera tankstorleken av miles per tank. Till exempel, om tanken rymmer 10 liter gas, och bilen kan gå 300 miles med en full tank, blir bilen 30 miles till gallon (300/10 = 30).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77736.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.