Hur du köper en bil från en uthyrare

Uthyrning bilar har ett rykte om att missbrukas, vilket gör att vissa människor försiktiga med att köpa en. Dock är det anseende överdriven, och hyra bilförsäljningen är faktiskt en legitim och växande företag. Uthyrning bilar har missbrukande förare på gång, men de är väl underhållna av biluthyraren och oftast avgick efter mindre än två år i tjänst. De är sedan inspekteras innan det erbjöds till försäljning. De kommer också med ganska bra garantier, såvitt används-bil garantier går. Om du är i marknaden för en ny bil, överväga att köpa en hyra. Instruktioner
1

Lär dig vad som finns där ute. Praktiskt taget alla stora hyrbil företag har en hemsida speciellt för bilförsäljning. Bläddra dessa webbplatser för att ta reda på om lämpliga bilar i ditt område.
2

recension bilens historia. Hyrbil företag kommer vanligtvis att vara up-front om att ge dokument som visar skador reparationer, mekaniska reparationer och rutinunderhåll.
3

Skaffa en oberoende rapport fordon historia från en byrå som Carfax, om hyran bilföretag ger inte denna information själv.
4

Titta bilen över grundligt personligen.
5

Har bilen kontrolleras grundligt av en oberoende mekaniker som du litar på. Detta steg kommer att kosta dig, men det är väl värt det. Ett par hundra dollar nu kan spara dig tusentals på vägen.
6

Ordna att hålla bilen för en dag eller två. Kör det under denna tid för att få en känsla för bilen.
7

Vara beredda att gå ifrån affären om du inte är nöjd, trots de pengar du redan har spenderat. Om du är nöjd, och priset är angenäm, köpa bilen.
8

överväga att köpa en förlängd garanti från hyra bil företaget. Typiskt att bilen kommer med en grundläggande garanti, men utökade garantier kan vara värt beroende på vad du köper och vad din körning behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77374.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.