Hur du returnerar en begagnad bil på grund av en dålig lukt

När du köper en begagnad bil, är det alltid viktigt att ta bilen för en provkörning och prova det i förväg. Tyvärr gör en provkörning inte alltid avslöja alla bilens fel eller problem. Mindre problem som har ansvaret för den nya ägaren, men när ett stort problem uppstår, citron lagar kommer in i bilden och skyddar köparen av ett begagnat fordon. När problemet avser en lukt i bilen, kan den typ av lukten gör återförsäljaravtalet ta tillbaka bilen. Instruktioner
1 uppmärksamhet

Pay till den typ av lukten. Vissa lukter indikerar stora problem med bilen, andra tyder ingenting mer än att det är nödvändigt att rengöra mattor och säten. Ta reda på var lukten kommer ifrån.
2

Informera generalagenten om lukten. Om lukten inte märkbar under en provkörning och det bara lyser vid specifika tidpunkter, t.ex. när luftkonditioneringen är på, berättar generalagenten. Be generalagenten att ta tillbaka bilen. Vissa återförsäljare kan ta bilen tillbaka, beroende på lukt och situationen.
3

Ta bilen till en mekaniker och ha det kontrolleras för problem. Udda dofter i bilen är ibland ett tecken på allvarliga problem. Till exempel, enligt två Car Pros, indikerar lukten av ruttna ägg en radiator läcka. En mekaniker kan hitta några andra problem med bilen. Många återförsäljare kommer att ta tillbaka bilen efter att ha fått en mekaniker rapport om att lukten är relaterat till ett allvarligt problem med bilen.
4

Prata med en advokat som specialiserat sig på citron lagar. Varje stat har citron lagar, men lagarna ersättningar avviker med staten. Visa advokaten bevis för försäljning och mekanikern rapport om orsaken till lukten. Försäljningen bevis kommer att visa när fordonet köptes medan mekaniker rapporten visar problemet. Beroende på citron lagar i ditt tillstånd, kommer återförsäljaravtalet ta tillbaka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77841.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.