Hur hittar jag en begagnad Ford Escape?

Oavsett vilken år av Ford Escape du letar efter, hitta den rätta kan vara överväldigande. När du köper en begagnad bil, är det viktigt att veta vilka funktioner du vill ha i ditt fordon och vilka du kan leva utan, vilket år du vill, och vilka resurser som finns tillgängliga för dig. Genom att jämföra alternativ och begränsa din sökning ned till funktioner du vill ha i din bil, kan du hitta rätt använt Ford Escape för dig. Instruktioner
hitta en begagnad Ford Escape
1

Bestäm vilket år du vill att din Ford Escape för att vara. Infördes 2001, har Ford Escape endast två generationer tillgängliga. Den första generationen består av Escapes 2001-2007. Dessa erbjuds i tre olika trim paket och läderklädsel sattes ett par år senare. Den andra generationens Ford Escapes görs fortfarande och även kommer i tre utföranden paket.
2

Jämför motoralternativ till Ford Escape. Den första generationens Escapes erbjöds i både en fyra-och sex-cylindriga versionen. Den 2001-2005 fyrcylindriga producerade 130 hästkrafter (hk) medan 2005-2008 versionen gjorde 153 hk. Den V6 versionen skröt 200 hk. På den andra generationen, gör den fyrcylindriga 171 hk medan den sexcylindriga producerar 240 hk. När man överväger din motor och alternativ hk, tänk på skillnaden i gas körsträcka varje kommer att få. Om du letar efter en sportigare version, anser V6, men om du letar efter en bra pendlare bil med bra gas körsträcka, kan den fyrcylindriga vara det bästa alternativet.
3 < p> Bestäm om du vill ha en manuell eller automatisk växellåda. Medan detta oftast beror på personliga preferenser, kan det begränsa andra alternativ på din bil. I den första generationens Escapes, kom en femstegad automatlåda standard på V6. Den fyrcylindriga Escape hade både en fyra-växlad manuell och en femstegad automatisk växellåda alternativ, men de flesta kom med den automatiska. Den andra generationens Escapes erbjöds i en sexväxlad automatlåda som var standard på V6 och de flesta av de fyra cylindrar. Endast XLS versionen av Ford Escape kom med en femväxlad manuell växellåda alternativ.
4

Forskning och välja vilka andra alternativ du vill ha på din Ford Escape. Funktioner som makt fönster och lås, skinnklädsel och hybrid alternativ fordon är något man bör ta hänsyn till. Om du inte bryr dig om vilka funktioner din bil har, har du många fler begagnade bilar att välja mellan kontra om du är mycket specifika med de funktioner du vill. Det bästa alternativet för att hitta din begagnade bil är att leta efter en som kommer att få dig det bästa värdet för pengarna och har de funktioner som kommer att hålla dig nöjd med din begagnade Ford Escape i många år framöver.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77591.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.