Hur man köper Bärgade bilar i Kalifornien

Köpa en bärgad bil kan vara ett bra sätt att få ett erbjudande: du kan köpa en helt ombyggd bil för mycket mindre än marknadsvärdet av samma nya bil på ett återförsäljaravtal. Det kan dock finnas vissa inneboende problem med anpassningen eller prestanda, och det finns alltid en chans att en del av arbetet inte var gjort så bra som det kunde ha varit. Medan köpa en bärgad bil kan innebära vissa risker, kan det även erbjuda belöningen för att hitta en bra bil till ett bra pris, samt att återuppliva och återvinning vad som kunde ha varit 2,000 pounds av bortkastad metall. Saker du behöver
Computer
Revived fordon titel
inköpskvitto
Mekaniker
Bilprovning certifikat
Ljus och broms kontrollintyg
Smog testcertifikat
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lokal begagnad-bilhandlare, bärgning gård eller verkstad som säljer bärgats fordon. Om du har en favorit mekaniker, skulle han kunna rekommendera en. Annars kan du titta på Yardquest.com att hitta rädda varv och gårdar skräp. Fråga begagnade auto återförsäljare om någon av deras fordon bärgats.
2

Fråga återförsäljaren om deras bärgade bilen har en bärgning certifikat eller en titel. Om den har en bärgning certifikat, kommer säljaren att behöva byta den på DMV för en ny registrering titel som säger "återupplivade Vehicle," som kommer att skilja den från ren-betitlade fordon.
3 < p> Schemalägg en inspektion hos en lokal DMV eller California Highway Patrol stationen för att kontrollera att alla delar i den återställda fordonet lagligen erhölls. Ta titeln och ditt kvitto, eller något bevis på äganderätten till fordonet.
4

Ring lokala mekaniker att hitta en certifierad att göra en broms och ljus inspektion och ominstallera krockkuddar i bilen, om det behövs.
5

Få en smog test (utsläpp test) från en certifierad smog testning mekaniker att bevisa att fordonet uppfyller California standarder.
6

Gå till DMV med De intyg från de tidigare testerna och din titel för att ändra namnet på titeln till ditt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77516.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.