Hur du köper en bil med en rekonstruerad titel

En rekonstruerad titel är också kallad en ombyggd titel. Det uppnås efter en tidigare bärgade fordonet reparerats och bedömts vara godtagbara för användning i terräng. Generellt måste en besiktningsman verifiera de reparationer är klar innan ett nytt, rekonstruerat titel utfärdas. Dock har varje stat särskilda krav för re-titling för bärgning fordon. Till exempel kräver Georgien inte att ett bärgat fordon målas innan en ombyggd titel utfärdas. Saker du behöver
Fordon historia rapport
Bill Titel
Salu Kontrollera
Visa fler instruktioner
1

Beställ en rapport fordon historia om fordonet du köper. Carfax och AutoCheck ge information om skador på bilen fick. Använd bilens identifieringsnummer (VIN) och få tillgång till rapporten via någon av dessa webbplatser.
2

Kör fordonet och kontrollera att den inte har några mekaniska problem. Ha en mekaniker kontrollera fordonets motor och transmission och diagnostisera eventuella problem.
3

Köp fordonet från den individ som har den till salu. Vara beredda att betala för fordonet med egna medel. Generellt ger långivarna inte finansiering för fordon med rekonstruerade titlar.
4

Använd en personlig check eller postväxel att betala för bilen. Detta ger bevis på betalning.
5

Skaffa ett köpebrev för fordonet visar märke, modell, och VIN, tillsammans med säljarens och köparens namn, priset och tidpunkten för försäljningen. Också få titeln när man köper bilen. Se till att säljaren slutför lämpligt område på baksidan av titeln och tecken det.
6

Ta köpebrevet och titel på ditt lokala kontor för din statens avdelning för motorfordon. Registrera fordonet i ditt namn och få en etikett. Också, ansöka om en titel i ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77899.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.