Hur Forskning begagnad bil historia för gratis

Låt inte dig själv att bli överväldigad när du handlar för en begagnad bil. Många verktyg, tips och tricks förblir tillgängliga för att avgöra om ett fordon som passar dina behov och inte kosta dig mer i slutändan. Du måste vara aktiv i forskningen av fordonet och inte bara lyssna på allt säljaren säger. När allt är det i hans intresse att sälja dig bilen under några omständigheter. Upptäck de fria resurser tillgängliga för dig under ditt sökande efter ett begagnat fordon. Instruktioner
1

Besök partiet eller lokalisering av fordonet och personligen inspektera det. Titta runt fordonet för rost, spindel sprickor, skillnader i färg färg och mögel eller unken lukt. Förekomsten av en sådan kan avslöja att fordonet var i en olycka eller översvämning, vilket kan leda till sämre prestanda om du köper den.
2

provköra bilen om möjligt. Var uppmärksam på alla ljud, konstig rörelse och komfort och övergripande känsla av fordonet. När allt måste du känna dig bekväm och trygg i bilen om du köper den.
3

Lokalisera, registrera och söka ramnumret (VIN). Du hittar den här 17-siffriga numret antingen på motorhuven, bakluckan eller passagerar-sidodörr på de flesta fordon. Med hjälp av Internet, forskning bilens historia på webbplatser som Carfax. Carfax erbjuder gratis citron check, rekord kolla, minns kontroll och problem bil kolla att ge dig all information för att fatta ett välgrundat beslut om ett begagnat fordon.
4

Notera märke, modell och år för fordonet att utföra Internet och skriva ut forskning på fordonet. Webbplatser som Edmunds samt tidningar som Auto Trader kan tjäna som en referens för prisklasser av begagnade fordon. Du vill inte köpa en bil för mer än det är värt. Kontrollera den blå boken värdet av fordonet också.
5

söka råd från en ackrediterad mekaniker. De flesta mekaniker har inget emot att ge råd eller inspektera en bil innan du köper den. En mekaniker kan förklara vanliga problem han fixar på liknande fordon och kan testa och inspektera för eventuella problem på den begagnade bil du är intresserad Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77962.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.