Hur man förhandla fram ett rättvist begagnad bil Pris

Begagnade bilar erbjuder köparna ett sätt att få en pålitlig bil utan att betala de höga priserna i samband med nya bilar. Men förhandla fram ett rimligt pris på en begagnad bil är precis lika viktigt som om du köper en helt ny bil. Oavsett om du köper bilen från en individ eller en bilfirma, forska priser och bil information i förväg sparar du pengar och fungerar som ett effektivt förhandlingsmedel när förhandlingarna värma upp. Instruktioner
Före Göra ett erbjudande
1

Forskning bilen använder online resurser som Kelley Blue Book. Denna webbplats erbjuder återförsäljning information för alla begagnade och nya bilar, komplett med olika priser beroende på fordonets skick. Skriv ut den här informationen för att ta med dig under förhandlingarna.
2

Sammanställ en lista över aktuella priser för den använda bilen på andra återförsäljare i ditt område. De flesta bilhandlare har nu webbplatser med up-to-date prisuppgift. Skriv ut listan för att ta med dig när du går för att titta på bilen. Addera 3

få finansiering, om nödvändigt, innan du förhandlar. Om du köper bilen från en individ, gör processen enklare, och erbjuda en kontant försäljning fungerar som ett effektivt förhandlingsmedel. Bilhandlare tar ofta extra avgifter process bilfinansiering. Så, säkra medel för att betala för bilen via din bank eller annat finansinstitut.
Göra Erbjudandet
4

Gör ett rättvist erbjudande på begagnade bil. Vara fast, men anser rimliga counteroffers också. Om priset verkar fortfarande för dyra, förhandla med den enskilde eller säljare genom att visa honom din forskning på jämförbara prissättning.
5

Tänk eventuella extrafunktioner som erbjuds av den person som säljer bilen. Bilhandlare lägger ofta specialerbjudanden, som gratis oljebyten, gratis biltvättar eller ens rabatterade garantier. Om dessa bonusar kompensera för ett något högre pris, sedan överväga att acceptera affären.
6

Var inte rädd för att gå bort från försäljning. Om erbjudandet är mer än vad du har budgeterat, undvika att falla för någon högt tryck försäljning taktik och förhandlingar stopp. Köpare är i kontroll när du handlar för en begagnad bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77900.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.