Hur du köper en begagnad bil Handel-i

Begagnad bil inbyten kan vara en bra affär för köparna. Generellt har bilar som köpts från en bilfirma noggrant inspekterats innan återförsäljaravtalet köpte dem, så att du inte riskerar att sluta med en bärgning titel eller en citron. De har hållits väl medan i återförsäljaravtalet vård och kanske har även haft små bucklor och repor repareras så att du inte kommer att behöva göra dessa reparationer själv. Dessutom har många bilhandlare erbjuder alternativet att köpa en garanti för begagnade bilar, vilket kan spara mycket pengar och en hel del trassel i det långa loppet. Instruktioner
Köp en begagnad bil Handel-in Through CarMax
1

Besök CarMax hemsida och bläddra sina begagnade bilar efter märke, miles per gallon, typ och funktioner.
2 < p> Fyll i ditt postnummer, sökradien du vill se bilar (med CarMax, kan många bilar överföras till en plats nära dig gratis eller till en låg kostnad för dig) och klicka på "Skicka".

3

Bläddra igenom bilar tills du hittar en du är intresserad
4

Få mer information om bilen och inköpsprocessen genom att ha en återförsäljare kontakta dig via "Request Mer information" länken på höger sida under "Ta nästa steg" eller ring återförsäljare där bilen ligger genom att ringa det telefonnummer som anges under "Intresserad?" i det övre högra hörnet på hemsidan.
5

ombesörja att bilen överförs till din plats, om det behövs.
6

Review hela fordonet historia rapport tillhandahålls av CarMax säljare. Notera eventuella kollisioner på rapporten, och inte köpa någon bil som har varit i en allvarlig olycka. CarMax säljer inte bilar som har stämplats som bärgats eller har haft översvämningsskador eller ram skador, så du är osannolikt att hitta några större kollisioner på fordonet historia rapport.
7

Inrätta ett test enhet med en säljare.
8

Ta provkörning. Om du gillar bilen och hur den hanterar, låt säljare vet att du vill köpa den. Det pris som anges på hemsidan och på bilen är det pris som du kommer att få bilen, som CarMax har en no-pruta politik.
9

Diskutera finansieringsalternativ med CarMax representant, om nödvändigt .
10

fylla i formulären som CarMax säljare ger dig och tillbaka formulären till honom eller henne, tillsammans med den handpenning eller full betalning som tidigare förhandlats fram. Bilen är din när detta är allt klar.
11

Har bilen besiktigas inom 5 dagar från att köpa den. Om din mekaniker hittar något fel med bilen, erbjuder CarMax en 5-dagars pengarna-tillbaka-garanti som gör att du kan lämna tillbaka bilen av någon anledning inom en 5-dagars period. Om det är något fel med någon av de delar som omfattas av CarMax s begränsade garanti, kommer de att reparera eller byta ut dessa delar.
Köp en begagnad bil Handel-in genom ett återförsäljaravtal
12

Kontakta lokala bil diagnostiska tjänster att jämföra sina priser och den tid som var och en tar för att inspektera bilen. När du hittar en diagnostisk tjänst som har rimliga priser och kan inspektera bilen snabbt, se till att de är öppna och tillgängliga under de tider som du kommer att provköra bilar.
13

Besök lokala återförsäljare , frågar säljare för att visa dig sin inbyte bilar.
14

Inrätta en provkörning med en säljare när du hittar ett inbyte bil som passar din budget och som du gillar. Fråga säljrepresentant om du kan ta bilen till bilen diagnoser att få det inspekteras.
15

köra bilen till bilen diagnostiska tjänster och har en inspektion som utförs på bilen. Bilen inspektören kommer att ge dig en rapport om eventuella nödvändiga reparationer och en kostnadskalkyl för reparationerna.
16

Låt säljare vet att du vill köpa bilen, om du gillar hur den bil handtag och inspektionen kommer ut tillfredsställande.
17

Diskutera finansieringsalternativ med säljare, om det behövs.
18

fylla i formulären som säljare ger dig med och återlämna formulären till honom eller henne, tillsammans med den handpenning eller full betalning som tidigare förhandlats fram. Bilen är din när detta är allt klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77118.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.