Hur du köper skräp bilar i Louisville, Kentucky

Köpa och sälja skräp bilar erbjuder flera inkomstmöjligheter. Till exempel, har du möjlighet att sälja begagnade bildelar eller skrota hela bilar för kontanter. I Louisville, Kentucky, olika metoder finns för att lokalisera och köpa skräp eller bärgats fordon. Oavsett om du behöver köpa flera skrotbilar eller bara en, se till att du begär en titel. Du vill se till att säljaren är den verkliga ägaren. Detta skyddar dig i det långa loppet. Saker du behöver
Bill of Salu Titel
Visa fler instruktioner
1

Begär en lista över lokala junkyards från Louisville handelskammaren vid 502-625 -0039.
2

Visa tillgängliga bilar. Om du inte är intresserad av den aktuella markeringen, lämna dina kontaktuppgifter och en beskrivning av önskade fordon så att arbetstagarna kan ringa dig om man blir tillgänglig.
3

Köpa Courier-Journal , Louisville tidning. Visa bilen till salu annonser och leta efter havererade räddas, eller bilar skräp. Kontakta ägarna och tider schema för att visa sina fordon.
4

Besök online-auktion webbplatser som Ridesafely.com, Salvageauto.com eller Autosalvageauctions.com. Skriv in dina sökkriterier för skrotbilar i Louisville. Ofta är dessa platser ger bilar till salu från försäkringsbolagen.
5

Visa annonser på nätet på sajter som Craigslist.org eller Ebay.com från individer med skräp bilar till salu i Louisville.

6

hitta fordon du vill köpa. Begär ett köpebrev och titel för de bilar du köper. Betala för bilarna på det sätt som säljaren begär, såsom bekräftad check. Men alltid hålla ett kvitto för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77632.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.