Skillnad mellan Acura NSX & Honda NSX

Den Acura NSX och Honda NSX är i huvudsak desamma sportbil. Hondas lyx division, Acura, sålde bilen som Acura NSX i Nordamerika under sin produktion springa mellan 1990 och 2005. Debut

Honda uppvisade NSX vid Tokyo Auto Show och som en prototyp på Chicago Auto Show (båda 1989) innan du släpper den till försäljning följande år. Det debuterade på den nordamerikanska marknaden i augusti 1990.
Rykte

NSX fått viss popularitet som en mittmotor-sportbil med en all-aluminium självbärande kaross, vilket var en "världens första" för en produktion fordonet vid tidpunkten. Dessutom, var dess start prislapp på runt $ 50.000 anses vara en mycket bra affär på den tiden, med tanke på prestanda det gav.
Släpande Sales

NSX debut år fick sitt bästa försäljningsresultat. Däremot sålde sportbil särskilt mindre enheter i sina senaste åren.
End

Honda beslutat att avsluta produktionen av NSX 2005. För den nordamerikanska marknaden, upphörde produktionen i december.
Avbruten Revival

I december 2007 tillkännagav Honda planer för en nästa generations NSX med en V10-motor för att ange marknaden år 2010. Men i december 2008, var hela idén skrotades på grund av lågkonjunkturen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77224.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.