Hur hitta en begagnad Mini Cooper

Om du köper en ny Mini Cooper, det kommer att förlora en del av sitt värde, precis som alla nya bilar, omedelbart efter att du kör bort det partiet. Det bästa värdet kan finnas i att köpa en begagnad Mini Cooper. Med detta värde, kommer dock risken att köpa en citron och osäkerhet om priset på en begagnad bil, som kan variera kraftigt beroende på dess år, skick och miltal. För att hitta den använda Mini Cooper som passar dig, gör din forskning i förväg och hålla möjligheterna öppna. Instruktioner
1

Bestäm vilken år Mini Cooper skulle vara bäst för dig. Till exempel kanske du vill ha en bil som tillverkades under de senaste fem åren. Mini Coopers tillverkade mellan 2002 och 2006 har behållit sitt värde bättre än andra modeller, enligt Edmunds.com. Information som detta kommer att hjälpa dig att rikta din sökning.
2

Ange ett högsta belopp som du är villig att betala och en gräns på hur mycket körsträcka på potentiella köp. Besök begagnade bilhandlare och fråga en säljare direkt du bara till modeller som passar i din förutbestämda riktlinjer. För priset, börja lågt i början, eftersom återförsäljarna inte kommer att sänka priset när de redan vet det högsta belopp du är villig att betala.
3

Visit återförsäljare webbplatser. Fortsätt att besöka webbplatserna för återförsäljarna att en dag kunna få en begagnad Mini Cooper som de kunde sälja till dig. Söker på nätet också skulle låta dig utöka din sökning till återförsäljare utanför ditt område. En begagnad Mini Cooper kan alltid skickas till dig från en annan stad eller ens en annan stat. På att köpa en begagnad Mini Cooper från en privat säljare
4

Look. Denna taktik kan ta mer tid, men du kan få ett bättre pris. Kolla annonser i alla dina lokala tidningar samt webbsajter annons.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77895.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.