Hur man kan minska avgifter när man köper en Pre-certifierad bil

Medan en pre-certifierat bil ger sinnesfrid genom att ha en förlängning av fabriksgaranti, vissa återförsäljare utnyttjar denna komfort genom att ta ut överskjutande avgifter på certifierade bilar. Några vanliga avgifter ingår kostnaderna för certifiering, avgifter dokumentation och återförsäljare avgifter prep. Genom gropfrätning återförsäljare mot varandra för att förtjäna ditt företag, kan du undvika dessa höga vinstmarginaler avgifter. Instruktioner
1

Jämför ut-dörren prisuppgifter från återförsäljarna. Söka efter en pre-certifierad bil är lätt genom att använda en tjänst som AutoTrader.com eller Cars.com. Återförsäljare listar en mängd olika pre-certifierade bilar med förlängningar fabriksgaranti till konkurrenskraftiga priser. Du kan även använda en online-tjänst för att begära en ut-dörren prisuppgift på ett fordon. Be om en offert som inkluderar alla skatter och avgifter som tas ut av generalagenten. Genom att kontakta flera återförsäljare, kan du se vilka typer av avgifter tas ut av varje.
2

förhandla bort oskäliga avgifter. Genom att kontakta återförsäljare via Internet, har du en möjlighet att förhandla bort orättvisa avgifter innan du besöker utställningslokalen. När en Internet försäljningschef svarar med en out-the-door prisuppgift, granska de avgifter som tas ut. Vissa avgifter som t.ex. en blygsam dokumentation avgift på under $ 100, är ​​rimliga för en återförsäljare att ta ut, så det måste anställa en administrativ personal som hanterar titel och registrering pappersarbete med staten (se "Tips").
Sida 3

Gör ett rimligt erbjudande. Genom att använda en sådan tjänst som Kelley Blue Book att bestämma värdet på en pre-certifierat bil, kan du göra en utbildad ut-dörren erbjudande som omfattar endast en dokumentation avgift. Om du har kontakt med återförsäljare via e-post, kan du göra detta erbjudande via Internet, eller du kan välja att besöka en visningslokal i person att förhandla fram ett ännu bättre affär.
4

Review pappersarbete vid återförsäljaravtalet . När du kommer till generalagenten för att slutföra titel pappersarbete, kan du finna att köparens order eller köpebrevet ingår avgifter utöver den dokumentation avgiften. Vissa återförsäljare ut dessa avgifter på allt pappersarbete att göra konsumenterna tror att de är legitima, officiella avgifter som skall tas ut på pre-certifierade bilar. Stryk dessa belopp och har säljare eller ekonomichef initial bredvid dem, om de är noterade på pappersarbete. Om en återförsäljare vägrar att vika, göra en sista erbjudande: den uppväger de extra kostnader genom att sänka försäljningspriset följaktligen Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77382.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.