Hur du köper begagnade lastbilar från en biluthyrningsfirman

När du köper en begagnad lastbil, kan göra med en privat säljare vara riskabelt. Det finns några garantier och det är svårt att veta om säljaren gömmer ett stort problem. Begagnade-bilhandlare erbjuder sinnesfrid, men de är ofta dyrare. De är ofta förbises som ett alternativ, men hyrbil myndigheter säljer fordon för låga priser och samtidigt behålla ett rykte för kvalitet och tillförlitlighet. Tidigare hyra lastbilar kan ha mer ackumulerad körsträcka jämfört med liknande modeller tillgängliga på annat håll, men de är ofta väl underhållna, vilket ger en låg kostnad alternativet utan risk för att gå till en privat säljare. Instruktioner
1

Fråga om begagnade lastbilar försäljning på uthyrningsfirman. Många hyrbil företag inte tungt marknadsföra sina begagnade bilar. Bolagets primära inkomstkälla är uthyrning kunder, och denna satsning förbrukar de flesta av sina reklamintäkter. Även om du inte har sett lastbilar annonseras till försäljning, kommer de flesta biluthyrningsfirmor har vissa begagnade fordon som de är villiga att sälja.
2

uppmärksam på inre slitage. Motorn och andra kostsamma delarna är viktiga, men man kan generellt anta att dessa varor är väl underhållna. De flesta uthyrningsfirmor har sina egna på plats mekanik. Emellertid är slitage på insidan ofta anses vara mindre viktiga. Att hitta brister i inredningen innan de köper kommer att hjälpa dig att undvika jobbigt senare när du upptäcker att en av windows inte rulla ner eller radion är trasig.
3

Ta en provkörning. Trots tidigare hyrbilar är oftast i gott mekaniskt form, är en provkörning fortfarande en bra idé. Det kommer att ge dig en chans att få en känsla för bilen och se till att allt löper smidigt.
4

Be om en garanti på stora delar. Du kan inte få en, men ber om det kan uppmana byrån att sänka utgångspriset för att lindra dina bekymmer. Men många biluthyrningsfirmor tillbaka sina begagnade fordon med begränsade garantier.
5

Sälj din gamla lastbil eller bil i förväg. Det kan vara besvärligt att använda kollektivtrafik eller en lånad bil när du slutför försäljningen av en begagnad lastbil, men pengarna från din gamla bil kommer att lindra den ekonomiska bördan av ditt köp. Biluthyrningsfirmor inte accepterar inbyte, är finansieringen ganska mycket obefintlig. Även om biluthyrningsfirmor erbjuder bra priser, betalar dem kan vara tufft, eftersom du måste höja alla pengar själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77313.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.