Hur du köper begagnade skrotbilar

Köpa begagnade skrotbilar kan vara en lönsam affär för någon med entreprenörsanda och lite kunskap om bilar. Junk bilar kan vara avskalade och säljs för delar, och i vissa fall, kan de fästas så att de är körbara igen. Junk bilar gör också underbara läromedel om du försöker att få erfarenhet av att arbeta på bilar för personliga eller yrkesmässiga vinning. Medan platserna att leta efter skräp bilar inte kan tyckas självklar vid första, de flesta områden har ett överflöd av skräp bilar som ofta säljer för väldigt lite. Saker du behöver
Lokal telefon Computer boka hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lokal bärgning gård i ditt område som tar skrotbilar från staden eller privat donation. Många av dessa bilar är ofta rostiga eller i allmänhet mycket dåligt skick, men skrotbilar från bärgning partier kan användas för delar att lära sig om grundläggande bilreparationer. Du hittar bärgning massor i din lokala telefonkatalogen under bilar, eller Bildelar, beroende på den särskilda telefonboken och företag.
2

Gå till bogsera företagets auktioner så ofta som möjligt. Bilarna på bogsera företagets auktioner har beslagtas av den bogsera bolaget, och efter en viss tid, de har laglig rätt att sälja bilen om den registrerade ägaren inte betalar rätt avgift. I många fall är bilar av mycket litet värde helt enkelt inte plockas upp, så bogsera avgifter kan vara mer än bilen är värd. Kontrollera din lokala telefonbok eller online telefonkatalog för bogsering eller bogsera Yards i dig område. Addera 3

Kontakta din lokala polisen för att se om de har polisens auktioner som involverar bilar. De flesta stora metropoler har auktioner för välgörenhet eller för att gynna polisen, och beslagtagna bilar säljs ofta på dessa auktioner för mycket mindre än vad de är värda. Även om många av dessa bilar är inte riktigt skräp fordon, erbjuder de bilar som inte är körbara.
4

Kolla online-resurser för skrotbilar i ditt område. Webbplatser som Auto Salvage Yard, Auto World of America och köra säkert alla har många platser som kan vara i ditt område, och många källor på nätet för bärgning och bilar skräp kommer att leverera och leverera bilar till väldigt lite om någon avgift.

5

besöka online platsannonser webbplatser som Craigslist som tillåter privata aktörer att sälja skräp bilar på nätet. Att köpa en skräp bil från en privat fest kan du spara en hel del pengar jämfört med att köpa från en fiberkabel gård, som ofta har ett minimum. Naturligtvis med alla privata parter erbjudanden, kommer du troligen att få betala kontant, men det är ganska standard när man köper en skräp bil ändå, eftersom de flesta företag inte tillåter betalningar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77507.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.