Information om en Honda VIN

Oavsett om din Honda är en bil, en motorcykel eller en ATV, kommer det att ha en 17-siffrig VIN, vilket står för Vehicle Identification Number. Sedan 1981, alla fordon som tillverkas i hela världen använder samma standard sekvens av siffror. De tre första siffrorna

De första tre siffrorna representerar Identifier World Tillverkare (WMI) som visar i vilket land fordonet tillverkades. Honda har fabriker i flera länder som gör bilar, motorcyklar och ATV.
Siffror 4 Till 8

De närmaste fem siffrorna representerar sektionen Vehicle Beskrivning (VDS) återge information såsom motor, kaross och andra funktioner. Med tanke på det stora antalet fordon Honda gör, måste du dechiffrera koden för din individuella modellen.
Kontrollen, År och Siffror Växt

nionde siffran är en kontrollsiffra för att förhindra VIN bedrägeri, med den tionde siffran representerar tillverkningsåret. Den elfte siffran identifierar staden av fabriken.
Serienummer

De återstående siffrorna är ett löpnummer av fordonet. Inga två fordon i samma kategori kommer att ha samma serienummer. Addera Avkodning siffrorna

Flera webbplatser erbjuder gratis VIN avkodning för Honda och alla andra fordon. Gå till motoverse.com eller dmv.org och enkelt kopiera din VIN in i utrymmet. Eller gå till angelfire.com för mer detaljerad information om koderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77648.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.