Tips om att köpa en begagnad motorcykel

När du handlar för en motorcykel, erbjuder den begagnade marknaden en hel del fynd för kunniga shopper. Det finns flera saker att tänka på när du börjar handla som hjälper dig att hitta en bra cykel och undvika en citron samtidigt uppfyller din budget. Tidningen platsannonser och Craigslist erbjuder flera möjligheter att hitta en bra affär på en cykel. Handla klokt

Att patienten är viktigt att hitta en affär. Undvik att köpa den första cykeln som fångar ögat, särskilt om säljarens annonsen säger att priset är fast. Väntar lite kan göra säljaren mer villiga att sänka priset. När du ser en annons som intresserar dig, skriv ner informationen. Försök spåra annonser för en vecka eller två. Ofta en säljare kanske tror att de har sålt produkten och den ursprungliga köparen faller ut för en eller annan anledning, så det är värt ett uppföljande samtal för att se om motorcykeln är fortfarande tillgänglig. Vara villiga att erbjuda kontant vid köptillfället,. Som är ett kraftfullt incitament till säljaren Addera Utvärdera skick


Du vill utvärdera det allmänna tillståndet av cykeln. Kontrollera bensintank för att se om den är rostig, rost kan skada motorn. Kontrollera kopplingen för att se om verkar löst, och kolla hur mycket material kvar på bromsbeläggen och titta på färgen på bromsvätskan (den ska visas bärnsten). Fråga ägaren hur många miles däcken har på dem, och kontrollera slitbanan för att se hur mycket som finns kvar på däcken (1/8 tum eller mer). Dessa kan alla ge ledtrådar till huruvida den tidigare ägaren har hållit upp med rätt underhåll på cykeln.
Racing /kraschar

Racing och krascher är uppenbarligen mycket hårt på en cykel. Det finns ledtrådar som kan berätta om cykeln har varit i kraschar eller användas för racing. Titta efter repor på motorhuven och plast, och huruvida färg eller metall har malts från styret. Kontrollera kopplings-och bromshandtag på båda sidor för att se om de är identiska och om de har några sprickor. Kontrollera framgafflarna att se om de är raka eller inte, och kolla ramen för sprickor.
Test Drive

Innan du går att titta på cykeln, be säljare om de kommer att låta dig testa rida den. Ta ridutrustning med dig så att du kan rida den om ägaren kommer att låta dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77146.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.