Hur du köper en bil med en titel Lien

En titel lien är en fordran placeras på ett fordon när skulden inte har tillfredsställande har lönat sig. Titel panträtter är normalt placerade med ett låneinstitut såsom ett finansbolag eller bank. För lagligt att överföra ett fordons titel till ditt namn, måste titeln kvarstad tas om hand. Processen för att köpa en bil med en titel lien är relativt enkelt så länge båda parter är på framsidan och ärlig och villig att få det tas om hand. Instruktioner
1

Fråga säljaren som kvarstaden innehavaren av titeln är och fråga om det totala beloppet för att få en kvarstad släppt. Kontakta en kvarstad innehavare att avgöra om det finns några andra krav som deltar i att frigöra den. Rita upp ett avtal med säljaren som anger detaljerna i försäljningen, inklusive payoff priset av panträtten.
2

betala av saldot av panträtten, om möjligt. Gå med säljaren personligen till lien innehavaren om det behövs eller om du finansierar bilen via din bank, meddela banken om panträtten inklusive namnet på lien innehavaren tillsammans med skulden. Få ett skriftligt avtal från säljaren om du inte kan betala kvarstaden bort.
3

betala för bilen och få ett köpebrev. Var säker både du och din säljare underteckna köpebrevet och datera det, och företrädesvis har det attesterad framför ett vittne.
4

Vänta på bilens titeln efter att du har betalat kvarstaden bort. Ta med din titel och köpebrev till din lokala Department of Motor Vehicles kontor. Registrera bilen i ditt namn och fyll i nödvändiga blanketter. Ta med din legitimation, lämplig titel överföringsavgifter och försäkringsbevis. En ny titel i ditt namn kommer att skickas till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77317.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.