VIN Kontrollera

Fordonets registreringsnummer (VIN) på någon bil eller lastbil tillverkats sedan 1981 kan avslöja sina detaljer i tillverkningen, där det har varit och vem har ägt den. Olika företag samlar in uppgifter från tillverkare, statliga myndigheter, försäkringsbolag och verkstäder för att sammanställa rapporter fordon historia från VIN. En köpare har många alternativ för att söka efter en VIN nätet, vissa uppgifter kan erhållas kostnadsfritt och några för en avgift. Manuell VIN avkodning

alla de 17 tecknen i en VIN har en specifik innebörd. De tre första tecknen utse landet, tillverkare och göra. Tillverkarna använder de kommande fem tecken för att identifiera vilken typ av fordon och dess alternativ. Återstående tecken inklusive år, fabriken, ett serienummer och en säkerhet karaktär för att skydda mot bedrägerier. Se ett exempel på en manuell VIN avkodare på Anglefire.com. Klicka på länkarna för varje specifik karaktär eller scrolla ner och klicka på tillverkarens logotyp.
Automatisk VIN-avkodning

Flera webbplatser erbjuder gratis VIN avkodning. Ange VIN in i de utrymmen som tillhandahålls på Decodethis, DVM eller VINquery. Klicka på "Enter", "Sök" eller "Go". Decodethis ger en detaljerad beskrivning, och DVM levererar en grundläggande beskrivning och möjlighet att köpa en rapport fordon historia, medan VINquery erbjuder olika nivåer av rapporter till försäljning från 50 cent till $ 1,90 tillsammans med länkar till där du kan köphistorik rapporter.
Addera fordon historia rapport

Autocheck och Carfax erbjuder grundläggande VIN checkar för gratis. De konkurrerar med varandra och avgift för detaljerade rapporter fordon historia som inkluderar tidigare ägare, register underhåll och historia av eventuella olyckor. Ange ett VIN nätet, betala med kreditkort och se rapporten omedelbart. Priserna varierar från $ 25 till $ 35, med rabatter för volym inköp. Många återförsäljare och fristående säljare prenumerera på dessa tjänster för att bevisa kvaliteten på de fordon som de säljer. Be om ett fordon historia rapport när man köper, och ge en för potentiella köpare vid försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77852.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.