Hur du köper Tidigare Rental Cars

Att köpa en begagnad bil i stället för en ny kan spara dig tusentals dollar. Köpa från en uthyrare kan du spara ännu mer. Även skräckhistorier om missbruk av hyrbilar har rapporterats allmänt, är det bästa sättet att undvika problem att köpa från en seriös hyrbil företag. Detta kommer att säkerställa att motorn har underhållits korrekt, kanske ännu mer än om bilen hade varit privatägt. Ansedda biluthyrningsföretagen tenderar att rotera sina register, ersätta dem med nya bilar var ett till två år. Resultatet kan bli en anständig bil för ett rimligt pris. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

besöka webbplatserna för bästa hyrbil myndigheter. Det finns fyra översta uthyrningsfirman webbplatser - Enterprise, Hertz, Budget och Avis - trots att det finns sex nationella biluthyrningsfirmor. Enterprise äger Alamo och National. De webbplatser ger dig möjlighet att söka efter plats, fordonstyp och pris. Alla de webbplatser som erbjuder information och körsträcka information om fordon som de erbjuder till försäljning.
2

Begränsa ditt val. När du har beslutat om ett märke, modell och pris, kontakta uthyrningsfirman och schemalägga en provkörning. Hertz erbjuder ett "rent2buy" alternativ som låter dig att ta en längre provkörning.
3

Var villig att offra fullastad för välskött. "Verkligheten är att hyrbilar är ren, är hela deras underhåll historia dokumenteras, och deras pris kan vara ganska lockande," enligt Motortrend s Pre-Owned Köpguide. Motortrend påpekar att de flesta hyrbilar är bara ett eller två år gammal när tillgängliga för försäljning, men kan sakna de mervärdestjänster alternativ som finns på de flesta märken och modeller.
4

Fråga om historien om bilen . Enligt Edmunds, ska du säga, "Låt mig se Carfax", som kommer att tala om, bland annat, om bilen har varit inblandad i ett vrak. Också fråga hur mycket garanti kvar på bilen. På sin hemsida, säger Edmunds: "I en Edmunds.com berättelse, gick två redaktörer begagnad bil affär En av deras hållplatser var en uthyrningsfirman begagnad bil mycket De hittade priserna att vara konkurrenskraftiga Dessutom fordonen är bara ett år... gamla, så att balansen av garantin fortfarande gäller. "
5

Tveka inte. "En av de största fördelarna med att köpa en hyrbil är att de ofta kostar mindre än jämförbara modeller som såldes på ett återförsäljaravtal eller tillgänglig via en privat fest," enligt en MSN auto nyhetsrapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77257.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.