Hur du köper begagnad Porsches

Porsches är tyska bilar kända för sin höga kvalitet, typiskt tysk design och imponerande prestanda. Med en historia genomsyrad kraftigt i motorsport, bilarna som gjorts av Porsche är några av de mest imponerande väg bilar du kan köpa. Till skillnad från vissa andra specialitet gör, i allmänhet Porsches kan användas som vardagliga fordon, även om många människor äger dessa som andra eller tredje fordon. Att köpa en Porsche kan vara en rolig process med lämpliga åtgärder, men det kan också kosta dig en massa pengar om du inte tillbörlig aktsamhet. Instruktioner
1

Shop utförligt. När du köper en Porsche, titta på så många exempel som möjligt. Om du inte bor i en stor stad där det finns många Porsches till försäljning vid varje given tidpunkt, du förmodligen kommer att behöva använda Internet. eBay har alltid ett antal nya modeller och klassiska Porsche till salu. Autotrader och Classic Car Trader finns andra möjligheter. Andra ställen att hitta Porsches försäljning är på entusiast webbplatser som de Pelican Parts sekretessbelagda delen, Rennlist och tidig S kansli, specialiserat varav den sistnämnda i vintage Porsche 911s. Om det finns en Porsche återförsäljare nära dig, kommer det att ha ett urval av begagnade modeller, men de kommer troligtvis att kosta en premie.
2

Inspektera bilen noggrant. Nybyggt-modell Porsches förmodligen inte kommer att ha någon rost, men titta noga för krockskador. Öppna huven och bakluckan och inspektera de inre fender bågar för tecken på skador (skrynkliga metall) och reparation (färg sprutdimma). På äldre bilar, undersöka rocker paneler (underkroppen mellan hjulen), runt vindrutan och bakrutan, batteri området och styrelser golv efter tecken på korrosion. Äldre Porsches lider ofta av korrosion, vilket är kostsamt att reparera. Be säljaren för underhåll poster. Porsches är känsliga för regelbundet underhåll, ompröva alla ettor till salu som inte har några tjänsteposter
3

provköra bilen.. Köp inte en bil som du inte kan köra om du köper ett projekt eller berörs inte med hur den driver i sitt nuvarande skick. Om du köper en bil av staten och kan inte se det personligen, betala en Porsche mekaniker för att köra den och titta på den. När du provköra den, se hur bilen startar när motorn är kall. Detta ger dig en uppfattning om hur väl bilen körs. Observera att många äldre 911s röker lite på uppstart på grund av olja lösa i avgaserna. Såvida röken är mycket tung eller inte går bort efter några minuter, kommer det troligtvis inget fel med det. Under provkörningen, uppmärksamma styrningen, vilket bör vara tätt och lyhörd, och hantering, vilket bör vara stabil. Motorn ska löpa smidigt och rev villigt till den röda linjen. Växellådan bör skifta utan knaprande, och bromsarna bör ha en fast pedalen och bromsa bilen utan att det drar åt något håll.
4

betala för en PPI (pre-köp inspektion). Har en mekaniker inspektera grundligt motor, växellåda, bromsar och fjädring för att ge dig en realistisk uppfattning om formen på fordonet. Till exempel kan de Boxster och 996s (och även en del 997s) lider av ett läckande RMS (rear main seal) i motorn, vilket är en dyr reparation. Spendera $ 150 eller så att en PPI kostnader är värdefull försäkring.
5

Fynd för bästa pris. Nästan alla säljare lämna lite utrymme att pruta på det begärda priset för Porsche att de säljer, så börja lågt (utan att förolämpa säljaren) och sedan flytta till ett pris som både köpare och säljare känner sig bekväm med. Du kan använda PPI som en förhandlingsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77543.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.