Hur du köper skräp bilar i Cincinnati, Ohio

Köpa en skräp bil är ett utmärkt sätt att säkra reservdelar till din fungerande bil, eller ge dig själv den ultimata renoveringsobjekt projektet. Även köp skräp bilar kommer med mycket mindre stress än att köpa en ny eller begagnad bil, bör du ändå vara medveten om flera taktiker för att identifiera en säljare och slutföra en försäljning. Köpa skrotbilar i Cincinnati kräver ytterligare uppmärksamhet till de särskilda reglerna fordonet inköp som finns både i delstaten Ohio och närliggande Northern Kentucky. Instruktioner
1

Lokalisera en eller flera junkyards nära ditt område i Cincinnati. Du kan använda online och fysiska metoder för att lokalisera junkyards. Online kataloger inkluderar Reservdel Central, Ohio soptippar eller Junk-yards Online. Fysiska kataloger inkluderar Gula Sidorna eller Cincinnati Business Directory.
2

Kontakta junkyards du har identifierat i ditt område av Cincinnati och avgöra om de har den typ av bil som du söker. För vissa kataloger på nätet, såsom Reservdel Central, kan du söka en skroten s lager eller ens lämna in en begäran om en viss bil, som sedan kommer att riktas till alla junkyards som deltar i den platsen. Om du använder denna omvända sökalternativ, måste du vänta tills du blir kontaktad av skroten.
3

Etablera inköpspriset för fordonet och betalningsmetod.

4

slutföra köpet genom att säkra fordonet titeln. Om fordonet är totalt, behöver du inte skapa en titel, som köpet kommer att betraktas som en bulk delar köp. Om du däremot handla i en närliggande Northern Kentucky skroten, måste du kontakta både Ohio och Kentucky grenar av DMV att rensa out-of-state köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77788.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.