Alternativ i 2007 BMW Xe 3.0

BMW X3 är en annan vinkel på crossover idé, kombinerar den sportiga lyxen av BMW-bilar med moderna SUV. Den 3,0-liters, är 260 hästkrafter motor den enda motor tillgänglig för denna modell. Fyrhjulsdrift är tillgänglig för första gången, och 2007 års modell har omgjorda strålkastare, bakljus och stötfångare. Drivlina

3,0 sexcylindrig motor är den enda motor tillgänglig, men det finns några alternativ för motorn och drivlinan. Ett alternativ är en elektronisk styrning för transmissionen, vilket möjliggör överföring för att göra justeringar själv som den reagerar på terrängen. En särskild sportchassi paketet finns tillgängligt för off-road.

Standard är en femstegad växellåda standard. En sexväxlad automatlåda med överväxel är valfritt

SUV levereras med 17-tums däck, men 18 -. Samt 19-tums däck finns som prestanda alternativ. De 19-tums däck är en del av en särskild sport och högpresterande paket.
Rummet

BMW är laddad med standard lyx, men det finns alternativ som lägger ännu mer till denna bil som såldes ny för runt $ 38.000. Sidospeglar som dim enligt ljus och en insida fjärrkontroll för passagerarsidans spegel är tillval.

En uppvärmd ratt och uppvärmda fram-eller baksätet finns tillgängliga, liksom en sport ratt täcka och en sport framsätet locket. Ett garage dörröppnare sändare är också tillgänglig.

Flera sitsjustering finns också som alternativ. Standard är en åtta-punkt styrsystem, men med den extra sätet paketet, kan du göra ännu mer förfinade justeringar för komfort eller för att tillgodose särskilda behov.

Du kan också få en strålkastare. Läderklädsel och en sexväxlad automatlåda finns också alternativ.

Metalliclack är ett annat alternativ, liksom tonade rutor på sidorna och bak.
Entertainment

BMW X3 kommer med en kvalitet AM /FM och CD-stereo, men du kan förbättra den. Förstärkare och equalizers för ljudsystemet är tillgängligt. En hastighetsberoende volymkontroll - vilket innebär att du kan programmera den att ändra volymen beroende på hastigheten - är ett annat alternativ

Bilen levereras med åtta högtalare, men du kan också få högpresterande högtalare.. Trådlös uppkoppling finns också tillgängligt. Addera Safety

Flera säkerhetsrelaterade alternativ finns tillgängliga. Front-dörr sidokrockkuddar är standard, lägga till dem i den bakre dörren är ett alternativ. En nödsituation kommunikationssystem är tillval med trådlös anslutning alternativ. Ett navigationssystem kan också installeras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77853.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.