Hur vill kolla en irländsk Bil Historia

Det finns flera irländska bil historia webbplatser på Internet. De flesta erbjuder en gratis kontroll som ger begränsad information (t.ex. ett fordon beskrivning med kroppen typ, färg och typ av drivmedel), och därefter mer detaljerade rapporter som sträcker sig från cirka € 20 (ca $ 27 och med december 2010,) hela vägen upp till nästan € 300 (400 $). En bil historia kommer inte att ingå i den fria kontroll, men billigt prissatta rapporter (€ 20 till € 30 /$ 27 till $ 40) kommer sannolikt att innehålla den information du söker. Saker du behöver
registreringsnummer
Visa fler instruktioner
1

Gör en sökning på Internet för "Irländsk bil historia." Sökresultaten kommer att omfatta flera områden, såsom Cartell, Motorchecks och bilar Irland som alla kan ge irländska bil historia. AA Irland (liknande den amerikanska AAA) ger också denna tjänst, men deras rapporter tillhandahålls av Cartell och kostar mer pengar än att gå igenom Cartell själv.
2

Ange bilens registreringsnummer i "fri sökning "fältet på varje webbplats. Resultatet av sökningen kommer att vara mycket grundläggande, men kommer att hjälpa dig att bestämma att företaget har register på fordonet och att dessa uppgifter korrekt återspeglar vad du vet om bilen.
3

Välj det företag med paketet och pris som passar dina behov. De flesta av dessa företag erbjuder mycket liknande produkter för mycket liknande priser, så välj det paket som ger dig den information du vill ha för det billigaste priset.
4

Kontrollera Storbritanniens historia. Mer än en tredjedel av bilarna i Irland är importerade från andra länder, oftast Storbritannien. Om du har anledning att tro att bilens historia i Irland inte berätta hela historien, kan du även kontrollera bilen historia i Storbritannien genom dessa samma webbplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78030.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.