Hur du köper en begagnad bil av State

Även om du kan hitta 50 identiska bilar på en hel del när du handlar för en ny bil, är shopping för en begagnad bil annorlunda. Inga två begagnade bilar är likadana. De kan vara liknande modeller eller har liknande utrustning, men man kan ha varit väl omhändertagna och andra övergrepp. Begagnad bil köper är mycket annorlunda än ny-bilköp. Ibland du måste resa ut ur stan eller ut från staten för att hitta den perfekta begagnad bil. Lär dig vad du ska göra och vad man inte ska göra det nästa gång du funderar på att köpa en bil av staten. Instruktioner
1

Forskning out-of-state återförsäljarens referenser och anseende. Köpa från en återförsäljare av stad kräver lite mer RÄNNANDE än att köpa lokalt. Du kommer inte att ha omedelbar tillgång till återförsäljarens rykte genom word of mouth. Kontakta Better Business Bureau i området, och kontrollera återförsäljarens stående med statens motorfordon provision.
2

sörja för en oberoende besiktning innan resan. Hitta en opartisk tredje part bilmekaniker i området med ingen anslutning till auto återförsäljare. Vissa rikstäckande företag, såsom Carchex, avtal med lokala mekaniker att ge pre-köp inspektioner mot en avgift. Använd online gula sidorna och andra resurser för att direkt ta itu med en mekaniker i området. Har det övergripande kosmetiska och mekaniska tillståndet hos det kontrollerade fordonet att se till att det är ett bra köp. Ingen begagnad bil är perfekt, men det är bättre att veta om eventuella defekter förväg, du kan använda dem som en förhandling verktyg och att hjälpa dig att sålla ut problemområden fordon
3

förhandla och komma överens. på ett slutligt pris och villkor innan du gör resan. Gör så mycket av detta via telefon eller över Internet som du kan. Ta med en kopia på all information som återförsäljaren har gett dig. Det finns inget värre än att resa hundratals miles bara för att få reda på att du inte kan få affären du väntade. Använd eventuella felaktigheter som upptäcks under din tredjepartskontroll som ett verktyg för förhandling.
4

Kontakta ditt lokala kontor motorfordon för att avgöra det bästa sättet att hantera din skatt, titel och licens. Även om du kommer att köpa bilen av staten, ändå måste det registreras i din jurisdiktion. Ta reda på om någon särskild dokumentation som behövs för att registrera ett fordon ut ur staten. Om du finansierar bilen, måste du se till att återförsäljare eller banken har informationen för att registrera ett fordon i ditt tillstånd. Kontrollera att korrekt omsättningsskatt betalas. Om inte, kan du straffas, inte återförsäljaren.
5

vidta åtgärder för att plocka upp eller ta leverans av fordonet. Ta en grundlig provkörning av fordonet, även om du har beställt en oberoende mekanisk inspektion. Se till att du är nöjd med den innan du skriver pappersarbete och ta leverans. Om du handlar din bil, kan du förmodligen göra resan ensam. Om inte, kommer någon att komma med dig att köra en av bilarna tillbaka. Att ha en bil levereras till dig är möjligt, men det är vanligtvis inte rekommenderat att köpa en begagnad bil helt sight unseen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77195.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.