Hur identifierar jag en 1969 GTO Judge?

På grund av den hårda konkurrensen mellan beslutsfattare muskel bil för försäljning, och eftersom GTO hade släppts fem år tidigare i 1964, hade försäljningen för standard GTO börjat ramla av 1969 . Som ett resultat, skapade Pontiac domaren tilläggspaket. För $ 332, skulle GTO köpare konvertera standardversionen av bilen i en muskel bil som kunde konkurrera med sina kamrater på den öppna marknaden. Identifiera 1969 GTO Judge genom att leta efter de tilläggsfunktioner som skiljer domaren från standard GTO. Instruktioner
1

Identifiera året, märke och modell av bilen i fråga. Sedan Pontiac gjorde domaren tillägg tillgängliga 1969-1971, undersöka bilen titel, om sådana finns, för att se till att du är i själva verket att granska 1969 års modell. Du kan också behöva söka efter fordonets identifieringsnummer (VIN) för att identifiera bilen.
2

Leta dekalerna på domaren. Pontiac tillsatta rammluft dekaler till sidorna av huven skopor, domare dekaler till främre fendrar och flerfärgad stift strippning som löper från den främre stänkskärmen till C-piller.
3

Undersök den bakre av bilen för att avgöra om bilen har, eller har haft, en spoiler. Den GTO har en 60-tums spoiler över locket av stammen. Om spoilern har tagits bort, titta i bagageutrymmet för bevisning, t.ex. skruvhål, som det en gång var fäst.
4

Undersök bilens interiör för särskiljande domare egenskaper. Vissa GTO domare hade ett litet emblem på handskfacket. Pontiac annulleras detta emblem för en kort tid, och det kan inte vara närvarande i alla domare. Dessutom hade bilar med manuell växellåda en T-formad växelspaken handtag.
5

Verifiera motortypen. En standard GTO kom utrustad med en 350-hästkrafter, 400 kubik-tums motor. Pontiac uppgraderat sina domare att inkludera rammluft motorer i olika storlekar, beroende på vald uppgraderingen. En grundläggande domare kom utrustade med en Ram Air III --- ett högt flöde, 366-hästars motor. En uppgraderad Ram Air IV var också tillgängliga, som körde på 370 hästkrafter. Förekomsten av eventuella Ram Air motor indikerar en domare uppgradering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77683.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.