Så Kolla in VIN-nummer för fordon i Kanada

En fordonets chassinummer (VIN) är unik för varje fordon sedan 1981. De förbättrar due diligence när man köper en bil, eftersom stöld och större bil skada kan slås upp av VIN. Många stulna fordon flödet genom den USA-kanadensiska gränsen, med Detroit är ett välkänt hot spot. Därför, om du intresse av att köpa en begagnad bil i Kanada, kan du känna dig tvingad att utföra några due diligence för att se till att bilen inte är stulen. Lyckligtvis kan du få en historia rapport om bilen lätt nog eller använd en VIN validator för att kontrollera om en falsk VIN. Saker du behöver
Fordon historia rapport
VIN validator
Visa fler instruktioner
1

Kör VIN genom någon av de gratis online VIN validerare för att bekräfta att VIN är verklig. Vid Decode Detta Brenz och Brenz, ange ditt VIN-nummer längst upp på sidan. Vid VINquery anger VIN på vänster sida.
2

Kontrollera att VIN i det nedre högra hörnet av vindrutan matchar VIN längst ner i förardörren, bruksanvisningen VIN, och eventuella ägande tillstånd och försäkringsbevis former.
3

Beställ en rapport bil historia med VIN på Carfax, Consumer Guide, är det en citron eller VIN Central. Dessa webbplatser tar vanligtvis en avgift. Säljaren kan vara villiga att betala för detta om han är säker i bilen. Läs rapporten, letar efter någon rapport om stöld från polisen.
4

använda bilen rapporter för icke-stöld due diligence samt. Jämför den sista ägaren heter i historien rapporten mot den person som säljer bilen, inte bara för att skydda dig mot häleri utan även mot "pansar stening." Detta är när en återförsäljare har en bil som inte är tillräckligt bra jämfört med resten av hans lott, så han anlitar en försäljare att posera som ägare och verkar sälja den privat.
5

Undersök historia rapporten för inkonsekvenser mätarställning. Avläsningarna vid utsläpp tester kan gå bakåt, till exempel. Historien rapporterar oftast flagga denna information som indikerar en möjlig vägmätare rollback.
6

Undersök historia rapport för återkallande historia och olyckor, liksom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77355.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.