Hur platsen en begagnad motor

Köpa en begagnad bil är nästan alltid billigare än att köpa en ny bil. Men att köpa en begagnad bil ofta innebär risker. Du måste bestämma kvaliteten på motorn innan du gör ett köp, eftersom en skadad motor kan leda till dyra reparationer på vägen. Om du får höra motorn nyligen har ersatts med en ny motor, kommer du vill kontrollera att fordran genom att inspektera det själv eftersom den gamla motorn fortfarande kan vara på plats. Saker du behöver
Rag eller pappershandduk
Ficklampa
Visa fler instruktioner
1

Titta under motorn med en ficklampa, söker reflekterande likvid inlåning på eller under motor. Om det finns några läckor, motorn används. Öppna motorhuven
2

. Kontrollera att alla ytor under huven är rena och inte täckt av smuts eller sot. Det är osannolikt att motorn ersattes om komponenterna är smutsiga.
3

Vrid motorn huven tills det lossnar. Undersök insidan av motorn med en ficklampa. En begagnad motor kommer att bli smutsig och täckt i olja slam medan en ny motor kommer att vara ren och metalliskt utseende.
4

Ta bilen för en provkörning. Om "Check Engine" tänds, är det ett tydligt tecken på att motorn behöver arbete, trots att passera tidigare inspektioner. Dessutom, om du hör konstiga ljud som kommer från under huven på bilen är motorn troligast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77025.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.