Hur du köper en Ex-Fleet Car

Fleet bilar är bilar som ägs och drivs av organisationer i stället för privata aktörer. De inkluderar bilar som fungerade som taxi eller polis bilar eller regelbunden-modellbilar som används av företag och regeringar. Fleet bilar kan vara en attraktiv affär, eftersom de kan ha fått regelbundet underhåll och lätt användning för sin ålder, beroende på vem som drivs dem. Bilar tillverkade för polisarbete erbjuder också vissa funktioner kan vara otillgängliga på civila modeller. Att köpa ett ex-flotta bil är väldigt lik köpa en begagnad bil, men med lite mer forskning lades. Instruktioner
1

Hitta en lokal återförsäljare som säljer ex-flotta fordon. Många vanliga begagnade-bilhandlare har ex-flotta bilar, och det finns också vissa auto återförsäljare som specialiserar sig på dem som Key Fleet återförsäljning och västra Fleet Begagnat. Du kan också kontakta den nationella sammanslutningen av återförsäljare Fleet Resale (NAFRD), en paraplyorganisation för sektorn, för att hitta en återförsäljare flotta återförsäljning nära dig.
2

Gör en mycket noggrann kontroll av alla fordon du är överväga att köpa. Inte alla flotta bilar är väl underhållna, eftersom ägarna vet att de kommer att ha en begränsad livslängd med företaget. Yttre skador är ett tecken på att fordonet kördes dåligt. Addera 3

Kontrollera bilens historia. Återförsäljaren bör kunna tillhandahålla fordonets försäljningsrekord. Kontrollera att det stämmer överens med vad dealern har berättat om bilen. Om möjligt, ta med underhållsavdelningen i organisationen som körde bilen som en del av flottan. Du kanske kan komma underhållsjournaler som kommer att ge en inblick i bilens verkliga tillstånd.
4

Få en tredje parts inspektion från en mekaniker du litar på. Detta bör vara det sista steget innan de bestämmer sig för att köpa.
5

Få en kreditkontroll. De flesta återförsäljare kommer att köra detta för att ta reda på din kredit historia och avgöra vad dina betalningar kommer att vara om att betala varje månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77742.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.