Förhandla Tips för begagnade bilköp

Att köpa en begagnad bil kan vara en skakande upplevelse. Utöver osäkerheten om kvaliteten av fordonet, måste du också gå igenom prövning av att hantera en ibland högt tryck säljare. Genom att göra lite arbete innan du besöker begagnad bilhandlare och genom att följa några enkla tips kan du göra upplevelsen mindre obehaglig och även få övertaget i förhandlingarna. Vet verkliga marknadsvärde

att förhandla fram bästa pris, måste du först bestämma det verkliga marknadsvärdet på de fordon du är intresserad av att köpa. Webbplatser som KellyBlueBook.com kan ge dig grossistpriset, vilket är det pris som en återförsäljare på inbyte, det pris, som är det pris som återförsäljaren tar betalt för ett fordon och lånet priset, vilket är köpet pris minus 20 procent lån handpenning. Addera Presentera dig väl

Presentera dig väl. Om du kommer till den begagnad bilhandlare klädd i trasiga jeans eller med en tre dagars skäggväxt, kan säljaren inte behandla dig med så mycket respekt och kanske tror att hon har övertaget. Du behöver inte bära en kostym, ett företag kausala ensemble räcker. Också ge dig själv gott om tid så att du inte tvingad att göra ett förhastat beslut.
Håll Poker Face


När du äntligen kommit över bil du vill, låt inte säljaren vet hur mycket du vill ha det. Ju mer emotionella din reaktion, desto säljaren tror att han kan få för bilen. Hellre än att peka ut de saker du gillar med bilen, tala om vad du inte gillar, såsom avsaknaden av en CD-spelare eller en liten reva i klädseln.
Just Say No

accepterar aldrig det första erbjudandet från försäljaren. Försäljaren första bud kommer alltid att vara mer än vad hon kan faktiskt sälja bilen för. När du vägrar erbjudandet, presentera ett motförslag som är någonstans mellan det begärda priset och din önskade köpeskillingen. Du har nu etablerat gränserna för förhandling.
Ställ en tidsram

Även om du inte ska egentligen ha bråttom, ange en tidsram för förhandlingarna upp framför att få säljaren att röra sig snabbt. Berätta för honom att du har 30 minuter för att få affären klar, och göra en show av att ställa alarmet på din klocka. Om du finansiera bilen, har din bank eller kredit unionen godkänna finansieringen i förväg för att visa att du är redo att göra en affär och att bespara dig ytterligare köpslående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77353.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.