Hur du köper en fast Honda Civic

Honda Samhällskunskap genomgående bland de begagnade mest tillförlitliga bilar på webbplatser som MSN Autos, liksom i Consumer Reports tidningen. Däremot kan en begagnad bil har mekaniska problem. Alltid be säljaren om något som har reparerats och få bevis om möjligt. Saker du behöver
CARFAX rapport (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Få detaljerad information om tillförlitligheten hos Honda Civic du funderar. Tillförlitlighet av delar och system kan variera beroende på årsmodell. Tillförlitlighet information finns i Consumer Reports och online bil webbplatser. Du kan också ta reda på om det har även varit en återkallelse genom att besöka National Highway Traffic webbplats Safety Administration.
2

Fråga säljaren om han någonsin har haft något repareras på Honda Civic han säljer. Om det fanns några återkallelser, fråga om det krävs arbete utfördes. Har förse honom kvitton eller andra bevis för något han hävdar har rättats. Om han inte inte har något pappersarbete, be honom där arbetet utfördes och få honom begära journaler från generalagenten eller reparationsverkstad.
3

Har din egen mekaniker inspektera bilen. Du kommer att behöva betala för mekaniker utvärdering, men denna investering kommer att löna sig genom att se till att reparationer har gjorts på bilen och genom att varna dig för potentiella problem.
4

Har säljaren listan den reparerade Artiklar i kontraktet om du bestämmer dig för att köpa bilen. Även om lagarna varierar i varje stat, de flesta områden överväga en begagnad bil försäljning att vara "som är" om inte något annat anges skriftligen. Om säljaren påstår att något repareras, se till att det skrivs ned. Annars kommer du inte kunna göra gällande en fordran om något går fel senare.
5

Få något pappersarbete för reparation garantier. Beroende på vad säljaren hade reparerat, kan det finnas en garanti som tillhandahålls av den verkstad som kan överföras till dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77184.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.