Hur får man ett donerat bil i Berkeley , Kalifornien

Att äga en bil är viktigt för dag - till - dag aktiviteter , men att köpa en kvalitet bil är ibland bortom budgetperioden för många amerikaner . Lyckligtvis , vissa välgörenhetsorganisationer tillhandahåller bilar till låg kostnad eller ingen kostnad för familjer och individer som kvalificerar sig . Om du bor i Berkeley , Kalifornien , ta reda på om du uppfyller kraven för ett donerat bil är lätt . Om du inte uppfyller kraven , finns det flera organisationer som kan hjälpa dig att få en. Instruktioner
Hitta ett donerat bil i Berkeley
1

Hitta ett donerat bil center nära i Berkeley . Din lokala kyrkan är ett bra ställe att fråga . Organisationer som 1-800 - Charity Cars , USA: s Car Donation Center , och bilar för orsaker driva nationella nätverk och kan erbjuda bilar i eller i närheten av Berkeley .
2

Ring organisationen eller bil donation center för att hitta ut krävs för att få ett donerat bil . Se till att du är långlivade så de kommer att veta att ha en bil är viktigt för dig .
3

Fyll i önskat program och tillhandahålla andra nödvändiga handlingar till organisationen . Med alla dina handlingar för att öka din chans att få en bil .
4

När du är godkänd och har fått din bil , se till att du slutföra titeln utbyte och registrera bilen med DMV ( dmv.ca.gov ) . Glöm inte att köpa försäkring för bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77724.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.