Vanliga problem i en C5 Corvette

Chevrolet Corvette som gjordes från 1997 till 2004 kallas C5 modeller . Detta betecknar den femte generationen av bilen i avseende på dess yttre design . De två mest populära färger C5 Corvetter är rött och svart , följt av silver , gult och blått . Exteriör

C5s , liksom alla Corvetter , är gjorda av glasfiber och kräver ofta panel ersättare . Om du köper en används , inspektera hela utsidan för ersatta paneler . Kontrollera också frontspoilern och luft dammen för skador , eftersom C5 Corvette sitter ganska låg på marken . Skador på dessa delar kan indikera hur bilen drevs av den tidigare ägaren .
Rattlås

C5 Corvetter ofta har en felaktig rattlåset , som ( när fungerar ) är ett stöldskydd som låser ratten för att förhindra C5 från att drivas . Kontrollera bilens register för att se om rattlåset minns togs om hand på just bilen , eftersom vissa inte har fastställts .
LED Dash
< p > LED streck kan vara problematiskt i C5 Corvetter . Kontrollera om LED streck fungerar ordentligt och att alla klimatkontroll siffror och mätare är synliga . Även om C5 luftkonditioneringssystem fungerar , kan LED streck har befintliga problem som kan repareras genom att byta ut en modul , som kan kosta så mycket som $ 300 i 2010 .
< Br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77662.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.