Mark VIII specifikation

Den 1993-1998 Lincoln Mark VIII var en lyx touring coupe produceras av Ford Motor Company. Den ersatte Lincoln Mark VII, men det var längre, bredare och erbjöd många tekniska förbättringar jämfört med tidigare Lincoln modeller. För 1997 års modell, fick Mark VIII en betydande ansiktslyftning, inklusive en aluminium huva och rundare styling, men dess dimensioner var väsentligen desamma som i de tidigare årsmodellerna. Under huven

En motor tjänade Lincoln Mark VIII under sina sex års produktion. En 4,6-liters V8 presenterade en 3,55-tums cylinderdiameter och 3.54-tums slaglängd och en 9,9:1 kompressionsförhållande. Den V8 var Fords första "modulära" motorn tillverkas vid en anläggning inrättas för att tillverka olika storlek motorer genom att byta verktyg på samma våning. Blocket och chef konstruerades av lättmetall. Tidiga motorer genereras 280 hästkrafter och 285 foot-pounds av vridmoment. Vridmomentet utvecklas från vridkraft inuti motorn för att ge Lincoln dess acceleration. För 1995 och senare årsmodeller, förstärkt Ford hästkrafter och vridmomentet till 290 och 295 foot-pounds. I 1998 Mark VIII förtjänat en total 18 mpg. Addera Chassis

tvådörrars Mark VIII presenterade en 3.27:1 bakaxel ratio, fyra ventilerade skivbromsar, elektronisk antispinn och all-wheel ABS (låsningsfria bromsar). Den främre och bakre fjädring bestod av ett konventionellt Wishbone systemet med luftfjädring och krängningshämmare. De främre och bakre fjädring hade en automatisk nivåreglering.
Storlek

Ford placerade Mark VIII på en 113-tums hjulbas. 1995 års modell, som kunde rymma fem vuxna, mätt 206,9 inches lång, med senare modeller som är mindre än en halv tum längre. Mark VIII var 74,6 inches bred och 53,6 inches tall. Dess fastighetsnära vikt i genomsnitt cirka 3,750 pounds. Den främre ståhöjd i kabinen gav förare och framsätespassagerare 38,11 inches, med den bakre utrymme som mäter 37.5 inches. Front hip rum var 55.6 inches och bakre hip rummet var 56.7 inches. Benutrymme i fronten var 42,6 inches. Bakre benutrymme var 35.7 inches. Total invändig volym var 101,7 kubikfot. Den lastkapacitet mätte 14,4 kubikfot.
Funktioner

Standard funktioner på Mark VIII var extern ström och uppvärmda speglar, tonade och värmereflekterande fönster, växelspaksknopp och ratt trimmas i läder, luftkonditionering, anti-stöldskydd, åtta högtalare JBL ljudsystem och en dator som spårade genomsnittlig bränsleförbrukning, distans kvar på resterande bränsle och momentana bränsleförbrukningen. Övrig standardutrustning ingår extern temperaturmätare, förare och passagerare krockkuddar, belyst post system, fönsterhissar och lås, fjärr trunk release och läderklädsel på säten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77884.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.