Specifikationer för en Daewoo Leganza

Daewoo Motors började som en koreansk bilföretaget som endast tillverkade bilar för den inhemska försäljningen. Det blev så småningom en internationell biltillverkare och sålde bilar i flera länder, inklusive USA. På grund av Daewoo sammanbrott, var sista årsmodellen som amerikansk-sålda fordon gjordes 2002. Den Leganza marknadsfördes som en lyx sedan, den Leganza CDX var den högsta trim nivå fyra-dörrars sedan. Även amerikanska köparna inte kan köpa Daewoos längre, Daewoo delar finns fortfarande i den amerikanska GM kontrollerar Daewoo s koreanska verksamhet och erbjuder ett komplett sortiment av fordon i det landet. Prestanda

en 2,2-liters 4-cylindrig motor driver 2002 Daewoo Leganza CDX och är kopplad med en automatisk växellåda. De uppgår i genomsnitt 28 highway mpg och 20 mpg vid stadskörning, enligt US Environmental uppskattningar Protection Agency listan, och dess bränsle kapacitet är 15,9 liter.
Hantering

Servostyrning är en standardfunktion på Leganza. Fjäderben med en krängningshämmare och spiralfjädrar ger Uppehåll för fordonets främre del, medan en krängningshämmare och spiralfjädrar ger bakhjulsupphängning. Fyrhjulig skivbromsar bromsa och stoppa Leganza.
Exterior

Leganza sträcker sig en längd på 183,9 inches och är 70 inches bred. Det är 56,6 inches tall. Dess lättmetallfälgar är spridda över en 105,1-tums hjulbas. Den Leganza har också tonade rutor med en eluppvärmd bakruta och uppvärmda backspeglar view. Addera Interiör

förare och passagerare sitter i skålade säten som ger 39,3 inches av utrymme. Baksätespassagerarna har 37,8 inches av utrymme, och alla passagerare njuta mikrofiltrerad uppvärmning och luftkonditionering. Elhissar, dörrlås och en fyra-högtalare CD-ljudsystem är standard.
Value

detaljhandeln värdet av en 2002 Daewoo Leganza CDX i utmärkt skick är ca $ 5000 , medan en liknande Leganza i dåligt skick är värd mindre än $ 1000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77959.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.