Hur får avdelningarna för Old Cars

Om du har tappat bort din gamla bil titel när du behöver för att sälja det, eller om du behöver veta om en bil du ska köpa har en bärgning titel eller skräp titel på det, du kan lösa båda frågorna lätt nog. Om du säljer och bilen har en av dessa brandings, även känd som "skadad titel," det finns åtgärder du kan vidta för att rensa titeln igen. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Visa fler instruktioner
1

Titta i nedre högra hörnet av vindrutan för att läsa av 17-siffriga Vehicle Identification Number som är bultas fast i instrumentpanelen.
2

Genomföra en online kontroll av VIN (se Resurser) för eventuella utestående panträtt, en bärgning titel eller skräp titel. Försäkringsgivare och polismyndigheter kan varumärket en bil ett "bärgning titel" om det anses vara en total förlust, till exempel efter ett vrak. Ett skräp titel är när en body shop eller liknande rapporter om verksamheten till DMV att bilen har avvecklats eller ihop från olika delar. Addera 3

Dra upp din lokala Dept of Motor Vehicles webbplats Om du förlorat din titel. Ladda ner ett program för en ersättare titel. Du behöver din VIN för detta. Du behöver också undertecknandet av eventuella lien innehavare, liksom långivaren för din auto lån.
4

Leverera ansökan till DMV på det sätt som instrueras på blanketten. Vissa stater tillåter online-program om det inte finns någon lien.
5

Eliminera en bärgning titel på en bil du redan äger genom att tillhandahålla dokumentation till DMV att du har återställt din bil till trafiksäkert skick.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77340.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.