Värdet av Classic GMC Trucks

Det finns ingen specifik värdeområde för klassiska GMC lastbilar , eftersom priset beror på förhandlingar mellan ägaren och köparen . Men klassiska GMC lastbilar , definierade som byggs genom 1975 kommando mindre pengar än sin syster lastbil , Chevrolet . Lastbil Jämförelser

Classic Chevrolet lastbilar i böter eller utmärkt skick kan befalla upp till $ 25.000 . Mindre efterfrågan är nära identisk GMC pickup , vilket leder till ett lägre pris . Köpare kan köpa en utmärkt GMC till halva kostnaden av en Chevy .
Rankningssystem

klassiska fordon entusiaster använder en informell rating guide att bedöma värdet av en GMC lastbil . Sortering på en skala från ett till fem , är ett fordon som anses vara en " en " i utmärkt skick och är en professionell ram - off restaurering . Ett fordon betyget " två " är i fint skick . Det kan vara en äldre restaurering. En " tre " är i mycket gott skick , och helt original och löpning . En " fyra " är i gott körklart skick och alla original . En " fem " är i restorable skick. Alla delar finns , men den behöver restaurering . Det kan vara i drift eller icke - fungerande skick .
Uppskattat Värde

1949 GMC pickup är en mycket eftersökt alternativ till sin Chevy motsvarighet . Ett milt återställd GMC med repor och skador på dörrar och stötfångare , och en del rost i hytten kunde befalla $ 12.500 , även om priserna kan vara så lågt som $ 5.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77033.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.